AK Parti AR-GE Başkanlığı'nın 81 ilde 17. kez düzenleyeceği 'Siyaset Akademisi 'Büyük Güç Türkiye' Eğitim Programı'nın Denizli ayağında ilk dersi Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel'in katılımıyla başlayacak.
Cumartesi saat 18:00'de başlayacak program çeşitli meslek ve yaş gruplarından kayıt yaptıran toplam 190 kişi katılacak.
Eğitim programında, dersler teorik ve uygulamalı olarak dört temel başlık altında, yaklaşık 60 alt başlık olarak toplandı. 8 hafta boyunca Cumartesi ve Pazar günleri 18.00-20:00 saatleri arasında ders takip edecek olan katılımcılar, Türk Siyasetine Giriş, Siyasal Sistemler ve İdeolojiler, Siyasal Strateji ve İletişim Becerileri başlıklarına ek olarak bu yıl deneyim paylaşımları bölümünde daha fazla tecrübe ve siyasi hikayeyi birinci ağızdan şahit olma şansını elde edecek.
Parti yönetimlerinde ya da diğer unsurlarda seçim yaparken, Siyaset Akademisi'ne katılmış olmanın bir etken olduğunu belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 'Denizli'de 8 hafta sürecek olan eğitimlere 190 kişi başvuru yaptı. Bu eğitimler sonunda yapılacak sınavda dereceye giren öğrencilere Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım tarafından belgeleri verilecektir. Eğitim programımız Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel'in vereceği açılış dersi ile 8 Ekim 2016 Cumartesi Günü saat 18.00'da AK Parti İl Binası 4.kattaki toplantı ve eğitim salonunda başlayacak. Umuyoruz ki, bu eğitim sonunda dersleri başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz ilerleyen süreçte Yeni Türkiye'nin yapı taşı olurlar. Türkiye'nin siyasetine büyük katkı sağlarlar.Ülkemize ve Denizli'mize hayırlı, uğurlu olsun' diye konuştu.