Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım İlçe Başkanı Hüseyin Ordu, Samsunlu delegelerin içerisinde, MHP'nin kurultaya götürülmesi için imza verenlerin birtakım hesaplar içerisinde olduğunu söyleyerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi beğenmeyenlerin hemen koltuğu bırakıp gitmesi gerektiğini ifade etti.

MHP'de Süslü de imza vermiş

O İMZALAR PARTİYİ BÖLMEK İÇİN
MHP'nin lider sorunu olmadığını kaydeden MHP İlkadım İlçe Başkanı Hüseyin Ordu, ''Samsun'da 17 üst kurul delegesi var, aldığımız duyumlara göre 15'i kongrenin yapılması için imza verdi. Ben bir üst kurul delegesi olarak imza vermedim. Bizim şu an bir liderimiz var ve normal kongre süresinin tarihini zaten kendisi verdi. İlkadım ilçe başkanı olarak tavrım net, genel başkanımızın yanındayım. Çünkü, başkanımızın dürüstlüğünden, dava ve devlet adamlığından en ufak bir şüphem yok. Bugün MHP'de toplanan bu imzaların partiyi bölme ve partiyi karıştırma adına yapılan hamleler olarak gördüğümden, MHP'nin normal kongre sürecinin işlemesinden yanayım. Bugün genel başkanımızın 7 Haziran'dan, 1 Kasım sürecine kadar söylemlerinde neler değişti de biz başarısız olduk? Ben başarısız olduğumuzu düşünmüyorum. Genel başkanımızın gerek terör gerekse diğer ülkelerle ilişkilerimiz hakkında her konuda haklı çıktığını görüyoruz'' diye konuştu.

SAMSUN'DA HESAPLAR YAPILIYOR
Kongrenin gerçekleşebilmesi için toplanan imzaların hiçbir şey ifade etmediğini söyleyen Ordu, ''Samsun için konuşursak, herkesin hesap üzerine kurulu verdiği imzalar olduğunu düşünüyorum. Bu imzaların karşılığında bugün hala liderimiz Devlet Bahçeli. İmza verenler MHP'nin liderini beğenmiyorsa bugün koltuğu bırakmalı. Bu tür açıklamaların da hesaplar üzerine yapıldığını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Zerrin SOMUNCU