Efsane güreşci Yaşar Doğu'nun memleketi Kavak'tan bu kez Avrupa Şampiyonu tekvandocular yetişiyor. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, çeşitli şampiyonalarda derece alan Arslan Demir ve Duygu Şakar'ı makamında ağırladı.

ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Efsane güreşci Yaşar Doğu'nun memleketi Kavak'tan yeni şampiyonlar çıkıyor. Kavak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tekvandocusu Arslan Demir, şubattaki Avrupa Şampiyonluğu'nun ardından bu kez de Bükreş'ten Avrupa üçüncülüğüyle döndü. Aynı zamanda Türkiye Şampiyonu olan başarılı sporcuyu makamında ağırlayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, tekvandocuyu altınla ödüllendirdi. Ziyarette Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda 37 kiloda üçüncü olan Duygu Şakar da hazır bulundu.

SARICAOĞLU KUTLADI

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Hemşehrilerimle gurur duyuyorum. Bayrağımızı Avrupa'da dalgalandırdılar. Onların bu başarısında çok büyük katkısı olan antrenörleri Nazım Demirci'ye de teşekkür etmek istiyorum. Çam sakızı çoban armağanı, kendilerine hediyemiz oldu. İlçemizde sporun her dalına Kavak Belediyesi olarak desteklerimiz devam ediyor. Bundan sonra da devam edecek. Başarıdan başarıya koşan sporcularımıza hayatları boyunca başarılar diliyorum" diye konuştu.