KOÇ
Bu hafta sonu özellikle kariyerinize ilişkin tüm becerilerinizi ve deneyiminizi ortaya koymanız gerekiyor. Saldırgan tutumların artığı zaman dilimi başlıyor bugünden itibaren. Öğleden sonra daha rahat hareket edebilirsiniz.

BOĞA
Bugün oldukça duygusal olacaksınız. Sevgi ve şefkate fazlasıyla ihtiyaç duyduğunuz bir gündesiniz. Samimiyetten uzak kişilerin yaşamınızda olmasına tahammülünüz kalmadı. Bu yüzden uzlaşmaya açık olmalısınız. Ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.


İKİZLER
Sağlık problemleri olan İkiz'ler olumlu haberler alabilir ve rahatsızlıklarınızdan tamamen şifa bulabilirsiniz. Sizin bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Bugün sürpriz iltifat ve sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bugün gelişen her şey sizin iyiliğiniz içindir.

YENGEÇ
Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir işinizle ilgili sürpriz kazançlı bağlantılar gerçekleştirebilirsiniz. Bugün yüksek enerjinizle ilgi odağı olabilirsiniz.

ASLAN
Günlük rutinden uzaklaşıp, dışarı çıkmak, sevdiklerinizle sohbet etmek size iyi gelecektir. Bu sayede sevgi ile gelen güçbirliği sayesinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İç sesinize kulak verin ve bugünün tadını çıkarın.

BAŞAK
Olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşın ve işinize her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize daha fazla vakit ayırmalı ve onun da ilgisini çeken aktiviteler hazırlayarak ilişkinizi canlandırmalısınız. Partnerinizin size destek çıkması, takdir etmesi, sizin açınızdan son derece kıymetlidir.


TERAZİ
İş hayatınızda yaşanacak ani gelişmeler pek çok fırsatı ayağınıza getirebilir. Desteklenmeye, yüreklendirilmeye ihtiyacınız var. Sorumluluklarımız sizi biraz yorabilir ama kafanızın içindeki mükemmellik sınırı sizi üst seyiyeye çıkaracaktır. Biraz ilgi anlayış ve doğru sözler mutluluğa giden yolun en kolay anahtarıdır.


AKREP
Parlak zekanızı kullanmanız gereken bir gündesiniz yaşanan gelişmelere göre aynı hızda karar ya da kararlar vermeniz gerekebilir. Hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşanacağı günlerdesiniz. Bu esnada enerjinizi ve zamanınızı gereksiz yere tüketen her şeyden kendinizi uzak tutmalısınız. Siz her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsiniz.

YAY
Sevdikleriniz söz konusu olduğunda akan sular durur sizler için. Sevdiğiniz insanlardan birinin yaşayacağı haksızlığa sessiz kalamayacak adeta onun avukatlığına bürüneceksiniz. Sevdiğiniz şeyleri yapmak, güzel giyinmek ve güzel görünmek hoşunuza gider. Biraz canlanmak size iyi gelecektir.

OĞLAK
Yeteneklerinize güvenin ve cesaretle ön planda olabilmek için çaba gösterin. Emin olun sonunda başarıya ulaşacak kişi siz olacaksınız. Sınırlarınızın aşılmasından hoşlanmazsınız ama ilişkinize, hayatınıza, sağlığınıza özel önem veriniz.

KOVA
Bilinçaltınızda birikmiş bugün veya geçmişe ait meseleleri çözümlemek gibi bir isteğiniz olabilir. Yapmanız gereken; her şeye 'evet dememek ve sınırlarınızı şimdiden çizmek……Sistemli yaşamanın size hakikaten faydası olacağını biliniz.

BALIK
Bugün tavırlarınız, prensiplerinden ödün vermeyen halinizle dikkat çekebilirsiniz. Kafanızda birçok düşünce ve mesele yoğun bir şekilde yer almış durumda. Gerçeğe ulaşmak için daha çok araştırma yapmalısınız. Sorunları paylaştığınız sürece sonucun başarılı olacağından emin olabilirsiniz