Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, işe hızlı başladı. Dün yapılan çift antrenmanda adeta oyuncuların pestilini çıkaran Özköylü, tüm futbolcularla tek tek ilgilendi.

Kırmızı- Beyazlılar, günü çift antrenman ile tamamlandı. Sabah iki grup halinde çalışan Samsunspor'da bir grup kondisyon salonunda güç depolarken, diğer grup da sahada ayrı bir antrenman yaptı. Kalecilerin de takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda futbolcuların adeta pestili çıktı. Hem içerdeki hem de dışardaki çalışmayı yöneten Teknik Direktör Osman Özköylü, futbolcularal tek tek ilgilenip, eksik yapılan hareketlerden dolayı uyarılarda bulundu. Akşam çalışmasında ise önce pas ve top antrenmanı yapılırken, ardından ise çift kale maç oynandı.

Sürekli motive

Teknik Direktör Osman Özköylü, antrenmanlarda oyuncularına uyarılarda bulunduğu gibi onları motive etmeyi de ihmal etmiyor. Deneyimli teknik adam, futbolcuların fiziksel durumlarının yanı sıra mental olarak da hazırlanması için ekibiyle birlikte büyük mesai harcıyor. Futbolcularla zaman zaman tek tek de görüşen Özköylü, hem durumları, hem de çalışmalardaki performansları ve istedikleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Personelle de ilgileniyor

Özköylü, Samsunspor'da futbol oynadığı 2002-2004 yılları arasında tesislerde görevli olarak çalışan personellerle sıcak bir ilişki içerisinde. Bu durum karşılaşmalarda agrasif bir görüntüye bürünen Özköylü'nün, aslında ne kadar da sıcak kanlı birisi olduğunu gösteriyor. Sadece futbolcularla değil, personelle de yakından ilgilenen deneyimli teknik adamın bu yaklaşımı, tesislerde yüzlerinde gülmesini sağladı.