15 Temmuz Demokrasi Kupası turnuvası oynanan nefes kesen finalin ardından yapılan ödül töreni ile son buldu. Finalde Terme Sanayispor ile karşılaşan Atakum Belediyespor, rakibini 5-1'lik skorla mağlup ederek anlamlı turnuvanın şampiyonluk kupasını kaldıran isim oldu.

Samsun Süper Amatör Lig ekiplerinin mücadele ettiği ASKF, TFF ve TÜFAD'ın ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Kupası turnuvası oynanan nefes kesen finalin ardından yapılan ödül töreni ile son buldu. İlkadım Baruthane suni çim sahada oynanan final maçında Terme Sanayispor ile karşılaşan Atakum Belediyespor, rakibini sergilediği iyi futbolla 5-1 mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldıran isim oldu. Turnuvanın ödül törenine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Samsun Başkanı Şener Aydın, Atakum Belediyespor ve Terme Sanayispor takımı yöneticileri katıldı. Anlamlı turnuvada şampiyon olan Atakum Belediyespor'a kupasını Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve ASKF Samsun Başkanı Şener Aydın takdim etti. İkincilik kupasını ise Terme Sanayispor'a TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven verdi.

Salim YILDIZ

TAŞÇI VE AYDIN VERDİ...

15 Temmuz Demokrasi Kupası turnuvasında şampiyon olan Atakum Belediyespor'a kupasını Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve ASKF Samsun Başkanı Şener Aydın verdi.

ŞEHİTLERİ UNUTMADILAR...

Turnuvanın finali öncesi Atakum Belediyespor ile Terme Sanayispor oyuncuları şehitliğe giderek dua okudular, ardından final maçı öncesi iki takım şehitlerin üzerinde resmi olan tişörtlerle sahaya çıkarak vefa örneği sergilediler.