Galatasaray'a şok

Bu sezon Galatasaray ile lige fırtına gibi bir başlangıç yapan Eren Derdiyok milli takım kampında sakatlandı. İsviçre basınında yer alan habere göre arka adalesinden sakatlanan yıldız golcü Andorra maçında forma giyemeyecek.

Fark kapanacak

Ligde topladıkları 8 puanın yeterli olmadığını belirten Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, çıkışa geçeceklerini söyledi. Volkan, "Ligin henüz başı. Yeni bir hoca geldi. Dolayısıyla sistem oturtmak kolay değil. Biraz sabır gerekiyor. Bence sert eleştirileri hak etmiyoruz. Milli ara bize ilaç olacak" dedi.

Çok mutluyum

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Adriano, "Taraftarlarımızın her yerde gösterdikleri ilgi beni çok mutlu ediyor. Beşiktaş taraftarı ve diğer futbolseverlerle çok iyi bir iletişimim var. Ben de Beşiktaş taraftarına bana gösterdikleri ilginin karşılığını futbol olarak vermek için elimden geleni yapıyorum" dedi.

Başlangıç olsun

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Bordo- Mavili takımın kaliteli oyunculara sahip olduğuna, kısa sürede taraftarın da desteğiyle ayağa kalkacaklarına inandığını belirterek, "Akhisar Belediyespor maçında tek yürek olup güzel günlerin başlangıcını hep birlikte yapalım" dedi.

Tokat içerde, Erbaa dışarda

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tokatspor, bugün saat 15.00'de sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek. Tokat'ın bir başka profesyonel ekibi 3. Lig 2. Grup'taki Erbaaspor ise saat 14.30'da deplasmandaki Batman Pertolspor maçından puan veya puanlar arayacak.

Aatif bombası

Sezona iyi başlayamayan Çaykur Rizespor'da yönetim devre arasında 3 transfer yapmayı planlıyor. Bunlardan birisi ise Sivasspor'dan Fenerbahçe'ye giden ve forma şansı bulamayan Aatif Chahechouhe. Rizespor'un Faslı oyuncusu Marwane Sadane ile devamlı görüşen Aatif'in, kulüp hakkında bilgi aldığı da öne sürüldü.

Hedef 3 puan

Giresunspor Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, "Ligde iyi bir gidişatımız var ancak deplasman karnemize de güzelleştirmek istiyoruz. İlk üç deplasman maçında sadece iki puan alabilen bir ekibiz. Takımımız deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçına üç puan parolasıyla hazırlanıyor" dedi.

Artıya geçme günü

Sezona -9 puanla başlayıp ilk 5 haftada puanını sıfırlayan Orduspor, bugün saat 15.30'da Bergama Belediyespor'a konuk olacak. Mor- Beyazlılar kazanarak hem yenilmezlik serisini sürdürmek, hem de artı puana yükselmek istiyor.

Altıparmak Mersin'e gitti

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Tekin ve yönetim kurulunun toplantısının ardından Mehmet Altıparmak isminde karar kılındı. Samsunspor'un prensip anlaşmasına varıp vazgeçtiği Altıparmak'ın bugün yarın imza atması bekleniyor.

U-21'le hazırlık

Yedinci hafta mücadelesinde Giresunspor ile kaşılaşacak olan Eskişehirspor, çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda U-21 Takımı ile hazırlık maçına çıkan Eskişehirspor, karşılaşmadan 6-1 galip ayrıldı. Eskişehirspor'da Bruno hat-trick yaparken, Semih Şentürk biri penaltından olmak üzere iki gol kaydetti.

Yönetime tepki

Sezon başında Altınordu'dan ayrılıp Hollanda'da 2. lig takımı Almere City ile anlaşan orta saha oyuncusu Yener Arıca, 9 resmi maçta 6 gol atarken taraftarların da sevgisili oldu. Yener'in bu performansının ardından Altınordu taraftarları, yönetime yüklendi.

Rakip Akhisar

Milli maç arasını hazırlık müsabakasıyla değerlendirecek olan Balıkesirspor, bugün Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Akhiser Belediye Şehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.