KOÇ
Bugün yenilik arzunuz gayet yüksek. Sıra dışı düşünecek ve fikirlerinizi ifade etmekte güçlük çekmeyeceksiniz. Büyük işler başarabilirsiniz. Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın. Bu ara bir seyahat ilginizi çekebilir. Hayatınıza heyecan ve renk gelsin istiyorsanız enerjinizi bu yönde kullanabilirsiniz.

BOĞA
Bugün sevdiğiniz insanla, İlişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapın. Böylelikle birbirinize olan bağınızın daha da artması kaçınılmazdır. Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir sezgilerinizin sesine kulak verin. Pozitif düşünün, geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Çünkü huzursuz olmak en son isteyeceğiniz şey.

İKİZLER
Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. İdeallerinize göre edeceksiniz. B aralar bir hayli yorulmuş olsanız dahi aldığınız olumlu tepkilerin ardın dan buyorgunluğu bir kenara bırakacaksınız. Denetim altına alınmaktan, kurallardan, yasaklardan hoşlanmazsınız ama birlikte olduğunuz insanı seviyorsanız mücadele etmekten vazgeçmemelisiniz. Karşınızdaki insan sizden daha fazla yorulmuş olabilir. Aileniz ve sevdiklerinize de vakit ayırmanın zamanı geldi de geçiyor bile.

YENGEÇ
Açılan yaralarınızı tamir etmek için güzel günler sizinle olacak. Umutların canlanacağı isteklerinizin yenileneceği bu dönemi çok iyi değerlendirin. Yaptığınız işte hedeflerinizi yüksek tutmalı ve cesur adımlarla ilerlemelisiniz. İşimize gelmeyen durumlar olduğunda, göze göz bakış açısıyla problemleri çözemeyiz. Gerekli olduğunda esnek düşünmekte yarar var.

ASLAN
İşinizle ilgili konularda uygulamaya başlayacağınız parlak fikirlerinizin ardından gelecek haklı başarının bir çok kişinin rahatsız olmasına neden olabileceğine işaret etmekte. Yaşanmışlıklarınızdan aldığınız tecrübeye ve iç sesinize güvenin. Özel yaşamınızda hızla yaşanan gelişmeler başınızı döndürebilir duygularınızla mantığınızı dengeleyerek hareket edin.

BAŞAK
Emek verdiğiniz her şeyin meyvesini toplayacaksınız. Planlı hareket etmeli ve kazancınızı herkesle paylaşmamalısınız. Özellikle ilişkiniz ve idealleriniz söz konusu olduğunda en ufak bir tersliğe sabır göstermeniz kolay olmaz. Çünkü artık beklemekten sıkılmış durumdasınız. Bu güzel durumların tadınızı çıkarmanızı tavsiye ederim.

TERAZİ
Bugün iş hayatınızda beklenmedik aksilikler yaşayabilir haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Anlaşmazlıklar daha az konuşmak ve daha fazla dinlemek yöntemi ile çözümlenebilir. Enerjinizi kimseyi kırmadan harcayarak kendinizi rahatlatmaya çalışın. Bugün kapris, gereksiz alınganlıkların, saplantılı düşüncelerin günü değildir. Karşılıklı diyalogla çözülmeyecek sorun yoktur.

AKREP
Sizi gerçekten seven insanlardan alacağınız destek ve motivasyon sayesinde isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hayatın zorlukları dışarıda sizi yoruyor. Aslına bakarsanız şu aralar en çok ihtiyacınız olan şey, hayata güven duymak, belirsizlikten kurtulmak ve huzur bulmak. Bunların ne kadar kıymetli olduğunu son zamanlarda anlamış durumdasınız.

YAY
Ortak iş yaptığınız insanlarla yeni düzenlemelerde bulunarak tüm idareyi onların yetkisine bırakmamalısınız. Sağlığınızla ilgili' de ihmalkar davranmamalı, Bedeninize gerekli özeni göstermeyi öğrenmelisiniz. İş hayatınız yeni bir yöne doğru ilerleyebilir. Emek verdiğiniz işlerin mükafatını alacak ve yeni bir statü kazanacaksınız.

OĞLAK
Her türlü fikir alışverişine açık olun ama son kararı ve gerekli düzenlemeleri kendiniz yapın. Ailenizi ilgilendiren konularda geri planda kalmamalı gördüğünüz yanlışı uygun bir dille ifade ederek engel olmaya çalışmalısınız. Bekar Oğlak'lar bugün karşı cinsin tüm ilgisi sizin üzerinize olacak. Yeni başlangıçlar için sanş sizden yana olabilir.

KOVA
Yeni iş anlaşmaları başvuruda bulunduğunuz iş görüşmesinden gelecek olumlu cevap yaşamınızda yeni bir sayfa açılmasını sağlayabilir. Özel hayatınızda ise eş ya da sevgiliyle ortaklaşa kararlar alabilir ilişkinizde var olan problemleri sevgiyle aşabilirsiniz. Toplumsal ilişkilerden özel hayata kadar geniş bir alanda yenilik arzumuz bir hayli yoğun. Bu enerji size çekicilik kazandırıyor. Bugün hangi konuda olursa olsun dayatmalardan hoşlanmayacağız.

BALIK
Yakınlarınızla ilişkileriniz bir hayli önem kazanacak. Bugün öfkeli davranışlardan uzak durmalısınız. Her konuda siz haklı olamazsınız. Bu gelgitler arasında, eğer birileri hoşunuza gidecek bir şeyler söylerse hemen kolayca ortama ayak uydurun ve sanki hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan konuşabilirsiniz. Biraz cesaretli olun ve keyifli günlerin tadını çıkarın.