Fenerbahçe'de hedef Sosa

Milan'da aradığını bulamayan Beşiktaş'ın eski yıldızına kanca atan Fenerbahçe, Sosa'yı devre arasında kiralık olarak transfer etmek için harekete geçiyor. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'a dönmesi de söz konusu olan yıldız futbolcuyu daha erken davranıp kiralık olarak renklerine katmak istiyor.

Lige konsantre oluyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Levski Sofya karşılaşmasının ardından rejenerasyon çalışması yapıldı.

Beşiktaş'ta`Efendi´patlaması

Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla yeni sezon sloganının 'Efendi Beşiktaş' olduğunu duyurmuştu. Sloganın yer aldığı tişörtler ise dün satışa çıktı. Türkiye'nin dört bir yanındaki Kartal Yuvaları'na akın eden Siyah-Beyazlılar, tişörtlere büyük ilgi gösterirken, 6 saat içinde 1 milyon TL'lik satış yapıldığı öğrenildi.

Arda'dan Trabzon'a tavsiye

Barcelona'da forma giyen yıldız futbolcu Arda Turan, Trabzonspor camiasının sabretmesi gerektiğini söyledi. Trabzon'un ülkenin kalesi olduğunu belirten Arda, "Trabzonspor camiasının sabırlı olması gerekiyor. Birbirlerine sarılmaları gerekiyor. Ülkenin kalesi Trabzondur"dedi.

Göztepe onu istiyor

Lig'de ilk 6 haftada topladığı 11 puanla 6'ncı haftayı 2'nci basamakta kapatan Göztepe, sezon başında Süper Lig temsilcisi Medipol Başakşehir'den kiraladığı stoper Gençer Cansev'in bonservisini almak için şimdiden kolları sıvadı.

Genç kaleci 'Urfa' radarında

Şanlıurfaspor, bu sezonu kiralık olarak 3. Lig 1. Grup ekibi Karacabey Birlikspor'da geçiren genç kaleci İhsan Turgut Kırveli için kulübü Ankaragücü'nün kapısını çaldı. Genç file bekçisini bonservisiyle almak isteyen Sarı-Yeşilli ekibin önümüzdeki günlerde tekrar girişimde bulunması bekleniyor.

Nisan'da şampiyonuz

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Süper Lig'den ve yurtdışından aldığı birçok teklifi elinin tersiyle iten Erkan Zengin, milli takıma seçilmeme pahasına 1. Lig'e Eskişehirspor'a imza attı. Zengin, "Eskişehirspor benim herşeyim. Ben bu kulübe borçluyum. İnşallah el birliğiyle güzel işler yapacağız ve Nisan'da şampiyon olacağız"dedi.

Engin İpekoğlu dönemi

Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Engin İpekoğlu oldu. Sezona Erkan Sözeri yönetiminde başlayan; ilk 6 haftada 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alan Adana Demirspor, Engin İpekoğlu ile anlaşmaya vardı.

Onlar yenilmiyor

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 3. hafta müsabakasında Yolspor'u evinde konuk eden Yeni Amasyaspor, rakibini 5-0'lık skorla mağlup ederek namağlup liderliğini sürdürdü.

Rize eksik çalıştı

Lig'in 7. Haftasında Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, idmanlarını sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesislerinde, başlayan antrenmana milli takımlarda bulunan, Oğulcan, Gökhan, Diallo, İsmael ve Mohamed Ali Yacoubi, katılmadı.

Hazırlıklar sürüyor

Giresunspor, 16 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-Beyazlı ekip teknik direktör Mustafa Kaplan nezaretinde günü tek antrenman yaparak tamamladı. Kaplan, "Eskişehir deplasmanından galip dönen biz olacağız"dedi.

Ordu son anda

Ligde deplasmanda Bergama Belediyespor ile karşı karşıya gelen namağlup takım Orduspor, rakibini maçın son bölümlerinde 90'da Özgen Erdem'in attığı golle 1-0 mağlup ederek namağlup ünvanını korudu.