Adanaspor'u şampiyonluğa taşıyan Engin İpekoğlu, Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Anlaşmaya ilişkin konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, İpekoğlu'nun Adana Demirspor camiasına yakışacak, beklentilere cevap verecek, deneyimli ve birikimli bir isim olduğunu söyledi. İpekoğlu'nun geçen sezon Adanaspor'da önemli başarılar yakaladığını anımsatan Sözlü, 'Demirspor camiasına hayırlı olsun diyebilme noktasına bugün geldik. Camiamıza hayırlı olsun' dedi.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu ise hedeflerinin en az 4-5 maçlık bir galibiyet serisi yakalayıp üst sıralara yerleşmek olduğunu vurgulayarak, 'Tabii ki aradaki puan farkı kapatılmayacak bir olay değildir. Bunun yanında, her teknik adam kendisine 4-5 haftalık bir süre tanınmasını ister. Bizim 3-5 haftalık değil, bir günlük süreye bile tahammülümüzün olmadığı zaten puansal olarak da ortada. Bu bağlamda baktığınız zaman, buraya gelişmizin en büyük nedeni olan futbolcu arkadaşlarımızdır. Adana Demirspor kadrosunda, ekipteki tüm futbolcuların Süper Lig'e çıkma başarısı gösterebilecek düzeyde ve kalitede oyuncular olduğuna inanıyorum. Elimizde sihirli değnek yok. Elimizdeki sihirli değnek futbolcularımızdır, taraftarlarımızdır, yöneticilerimizdir' şeklinde konuştu.

Adana Demirspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan İpekoğlu, takımın Süper Lig'e çıkması halinde 1 sene daha kulübü çalıştıracak.