Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçedeki hızlı yatırım ve hizmet atağının yanında özellikle spor tesisleri ve alanları konusunda da hızlı bir gelişmenin olduğunu belirtti.

Spor Toto ile ilçenin kırsal mahallelerine kazandırmayı hedefledikleri iki semt sahasının yapılması konusunda sözleşme imzaladıklarını ifade eden Başkan Togar, 'İnşallah kısa bir süre içerisinde ilçemiz iki tane her türlü donanıma sahip semt sahasına kavuşacak. Gençlerimize ve yarınların asıl sahibi çocuklarımıza bunca güzel ve anlamlı yatırımı kazandıran, projelerin takipçisi olan Geçlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çatatay Kılıç'a ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim' diye konuştu.
Başkan Togar, Türkiye'nin ilk gençlik külliyesinin temel atma törenine tüm Samsun'u davet etti. Togar, İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesine inşa edilecek olan Türkiye'nin ilk gençlik külliyesi Burhanettin Kayhan Külliyesi'nin temel atma töreninin Gençlik ve Spor Bakanı'nın katılımı ile gerçekleştirileceğini ifade etti. Başkan Togar, 'Türkiye Gençlik Vakfı Burhanettin Kayhan Külliyesi temel atma töreni Tekkeköy İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde 20 Ocak 2016 saat 15.00'te Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olup tüm halkımızı temel atma törenine davet ediyorum' şeklinde konuştu.