Samsunspor Başkanvekili Rüştü Araboğlu, "Yönetim olarak şimdiden devre arasında transfer tahtasını açtırmak için çalışıyoruz. Bu süreç tamamlandığında eksik noktalara transfer yapabilmeyi istiyoruz" dedi

KALİTESİ TARTIŞILMAZ
Samsunspor Başkanvekili Rüştü Araboğlu, Teknik Direktör Osman Özköylü'nün gelişinin önemli olduğunu ve takımı çok iyi bir teknik adama emanet ettiklerini söyledi.

Araboğlu, "Osman Özköylü'nün kalitesi tartışılmaz. Yetenekli, bilgili ve en önemlisi bunları da çaıştırdığı oyunculara aktarabilen bir antrenör. 1. Lig'de en iyi hocalardan birisidir. Ancak hocanın elinde de sihirli değnek yok. Antrenmanları izliyoruz, bizleri de sevindiren konu, futbolcularımız da hocalarının dediklerini yapıyorlar" diye konuştu.

TRANSFER TAHTASI
Araboğlu, şöyle devam etti: "Bizim bu sene için hedefimiz ligi iyi bir yerde bitirebilmek. Devre arasında transferi açıp, bir takım eksik noktalara transfer yapabilmeyi istiyoruz. Transfer tahtasının açılması için de çalışmalara şimdiden başladık. Asıl hedefimiz ise yabancı futbolcu borçlarını bitirmek, yerli futbolcularla ilgili anlaşmaları tamamlamak ve gelecek sezon için de puan silme ve ligden düşürülme gibi cezalarla karşı karşıya kalmamayı sağlamamaktır. Kulübümüzün geleceği açısından bunlar da önemli."

HEDEFTE SÜPER LİG YOK
"Osman Özköylü iyi bir hoca ve uzun soluklu bir anlaşma yaptık. Altyapıyı da ilgilendiren çalışmaları olacak. Şöyle de bir durum var geçen sene Süper Lig'e çıkan Alanya'nın 6 haftada 5 puanı vardı. Fikstür, oynadığı takımların o gün itibariyle performansı, şans bunlarla birlikte geriden gelip Süper Lig'e çıktılar. Bize de böyle olur mu bilemiyorum ancak şunu kesinlikle söylemeliyim ki, Süper Lig gibi bir hedefimiz yok. Bu yıl ligi iyi bir noktada bitirip, önümüzdeki yıl Süper Lig için gerekeni yapmayı planlıyoruz."

Selçuk KAYA