Öğrenci Üye Komisyon toplantısına MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, Sekreter Üye Nail Yolaydın, Basın Yayın Sorumlusu Onur Düzovalı, Öğrenci Üye Komisyon Başkanı Doğancan Üzüm, Öğrenci Üye Komisyon Üyeleri Yağmursu Ünal, Nursima Genç, Furkan Enes Gündoğdu, İbrahim yıldız, Erol Çakılcıoğlu ve Dursun Akarsu katıldı.
Öğrenci Üye Komisyon toplantısında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde düzenlenecek olan VRF Sistemleri Semineri, Kasım ayında düzenlenecek olan deneyimler toplantısı ve bölüme hoş geldin kokteyli, öğrenci üyelere yönelik bilgisayar destekli tasarım ve bilgisayar destekli üretim eğitimi ve Kızılırmak Kuş Cenneti'ne yapılacak olan gezi hakkında görüşme yapıldı.
Komisyon toplantısı hakkında açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan 'Öğrenci üyelerine yönelik deneyimler toplantıları, bölüme hoş geldin kokteyli, teknik seminer ve geziler, staj yeri oluşturma ve sosyal etkinlikler düzenleyerek onların mesleğe hazırlanma süreçlerine katkı koymaya çalışıyoruz. Öğrenci komisyonumuzla koordineli olarak öğrenci üyelerimizin mesleki ve sosyal gelişimine yönelik çalışmalara devam edeceğiz' dedi.