KOÇ:

Buıgün haklıyken tepki alabilir zor durumda kalabilirsiniz. Gün sizin için diplomasi günüdür. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle romantik bir ortamda sevginizin gücüyle sorunları aşabilirsiniz. Vicdanen rahat, işinizde güçlü, fiziksel anlamda huzur bulmak adına etkin bir enerjiniz var diyebiliriz. Bu enerji sizin için gayet olumludur. Yapacağınız tek şey bu güzel havanın tadını çıkarmak

BOĞA:
Şans her bakımdan bugün sizden yana olacak. Bugün her işiniz kolaylıkla ilerleyebilir. Önemli görüşmeler beklentileri gündeminize alabilir başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise son derece hareketli etkiler söz konusu. Akışa ayak uydurun. Siz kaliteden ve güzelliğinizden asla ödün vermezsiniz. Bugün paranın, kaliteli yaşamın, hoş ve estetik duyguların önemi büyük olacak.

İKİZLER:
İş hayatı kurtlar sofrası gibi. Her an, birileri önümüze set çeker, yolumuza taş koyar diye endişeleniyoruz. Dolayısıyla iç sesiniz, hep sağlam adımlarla ilerlemenizi söylüyor size. Bu enerji sayesinde, yaratıcı fikirlerimizi öne sürebilecek gücümüz olduğunu bilelim. Ayrıca şans rüzgarı sizinle birlikte esecek bugün bu enerjiyi bulmuşken sevgiliniz veya eşinizle güzel bir akşam geçirmenin tam günü. Çünkü uzun bir süredir işten başka bir şey düşünmüyorsunuz.

YENGEÇ:
Sevginizi ifade etmekten korkmayın özür dilemeniz gerekiyorsa dileyin dileyin ki Aşk kazansın. Biliyoruz ki, huzur yoksa hiçbir şeyin tadı tuzu yok. Biz de elimizden geldiğince bugün bunu sağlamak için gayret edeceğiz. Biz saygıyı, nezaketi ve paylaşımı önemsiyoruz. Yapacapınız tek şey bugün elimizden geldiğince huzuru sağlamak için elimizden geleni yapalım.

ASLAN:
Gökyüzü bugün ruhunuzu dinlendirme ihtiyacınızın oldukça yüksek olduğuna dikkat çekmekte. Bugün anlık kararlar pişmanlıkları getirebilir dikkatli olun. Bugün hedeflerimizi gerçekleştirmek için gayret edeceğiz. Özel biri olduğunuzu düşünün.Güvenli bir yaşam, kimseye muhtaç olmadan, kimsenin üzerimizde baskı kurmadığı bir beraberlikten yanayız.

BAŞAK:
İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızın entrikalarına karşı dikkatli olmalısınız bugün söyledikleriniz farklı değerlendirilip içinde olmadığınız bir konunun içinde yer almış gibi gösterilebilirsiniz. Bugün yazarken, konuşurken, birileriyle bağlantı kurarken, nezaketin ve hoşgörünün ne kadar önemli olduğunu hissedeceğiz. Sorunlar olsa da, eğer aranızda sevgi varsa, bunların çözüme kavuşması mümkündür.

TERAZİ:
Bugün elden geldiğince hoşgörülü olmaya çalışacaksınız. Grup faaliyetleri, bilgi paylaşımları, bir şeyleri öğrenmek amaçlı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Yüreğimizdeki güzellikleri dışa yansıtmayı istiyorsunuz. İçinizde tarif edemediğiniz bir mutluluğu paylaşmak tabi ki sizinde en doğal hakkınız.

AKREP:
Çalışan Akrep'ler mesai arkadaşlarınızın söylediklerini önemseyerek hareket ederseniz maddi manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Ne kadar küçük şeyler için üzüldüğünüzün belki de üzdüğünüzün farkına varmanızı sağlayarak sizleri olgunlaştıracak. Şöyle bir düşündüğünüzde sizi içten içe rahatsız eden meseleler var. Hiçbir yere tam olarak ait olmadığınızı bile düşünebilirsiniz.

YAY:
Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenerek hareket etmeniz yararınıza olacaktır. Panik ya da öfkeye kapılarak büyüklerinizin kalbini kıracak davranışlar içinde olmamaya özen gösterin sözleriniz sevdiklerinizi derinden yaralayabilir. Aşk hayatınızda riskli davranışlar sergilemekten uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Biz duygusuyla hareket ettiğimizde, her işin altından kalkabiliriz.

OĞLAK:
İş hayatınızda ise uzunca bir süredir ağır ağır ilerleyen konularda köklü değişimler yaşanabilir ve beklentilerinizin çok üstünde keyifli gelişmelerin içinde yer alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise fırtınalı bir beraberlik içindeyseniz. Sevin sevilin ve sevilmenin keyfini yansıtın hayatınızda. Dürüstlüğü seviyorsunuz bu sebeple bazen hiç kimseyle konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz.

KOVA:
Kafanıza takılanları değil, tam tersine sizi rahatlatacak olan aktivitelere yönelmenizde fayda var. Yeni bir arkadaşlığa başlamak, ilişkinizdeki tatsız durumların üstesinden gelmek için şansınız gayet yüksek olacaktır. Ayaklarınızın üzerinde durmak istediğiniz için, geleceğinizi garanti altına alacak şekilde planlar yapabilirsiniz.

BALIK:
Bazen iyi niyetinizin gereksiz olduğunun artık farkındasınız. Benden uzak olsun, insansa başımın tacı olsun diye düşüneceksiniz. Balık burcu insanları ilk bakışta fiziksel özellikleri ile ilgi çekerler. Büyük gözleri, anlam dolu bakışları ve uzun kirpikleri olan balık burcu insanları genellikle dalgalı ve kıvırcık saçlara sahip olurlar. Sosyal ortamlarda insanlar sizi dikkatle dinlerler.