Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası'na (TES-İŞ) bağlı 16 sendika başkan, üyeleri ve yakınları yıllardır sağlık hizmeti aldıkları Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı.

TES-İŞ'e bağlı Haber-İş, Türk-Koop-İş, Sağlık-İş, Yol-İş 1 Nolu Şube, Yol-İş 2 Nolu Şube, Şeker- İş, Türk Metal-İş, Tek Gıda-İş, Demiryolu-İş, Tarım-İş, Güvenlik-İş, Harp-İş, Belediye-İş, Bass-Banka, Simesen, Tes-Koop-İş Sendikaları başkan, üye ve yakınları yine Büyük Anadolu Hastanelerini tercih ederek kurum ve hastane arasında imzalanan kurumsal sağlık anlaşmasının sağlayacağı imkanlardan faydalanacaklar.

YAKIN İLGİ MUTLU EDİYOR
TES-İŞ Başkanı Nakif Yılmaz, TES-İS'e bağlı 16 sendika başkanları, Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu ile Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen düzenlenen kurumsal sözleşme imza töreninde bir araya geldi. Kurumsal sağlık sözleşmesini imzalayan sendika başkanları, 'Burada aldığımız hizmette gösterilen yakın ilgi ve alaka bizleri çok mutlu ediyor. Bu anlamda sendika başkanları olarak tercihimiz yine Büyük Anadolu Hastanelerinden oldu. Bizler 17 sendika başkanı olarak bu imkanı bize sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri yetkililerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz' dediler.

BİZLERE GURUR VERİYOR
Her zaman hasta memnuniyeti odaklı ve son teknolojik ekipmanlar, alanında uzman kadrosuyla kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösterdiklerini ifade eden Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, 'Kurum anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Samsun'da yaklaşık 23 bin üyesi bulunan TES-İŞ'e bağlı 16 sendika ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladık. Sendikalarımızın başkan, üye ve yakınları yıllardır bizleri tercih ettiklerini ve aldıkları sağlık hizmetlerden memnun olduklarını ifade ettiler. Başkanlarımızın sözleri bizleri çok mutlu etti. Bu sözleri onlardan duymak bir anlamda yaptığımız işi doğru ve eksiksiz yaptığımızın bir kanıtı olarak görüyoruz. Bu da bizleri ayrı gururlandırıyor" dedi.