Samsun Bahçeşehir Koleji Anaokulu'nun Ay, Gökkuşağı, Güneş, Rüzgar ve Yıldız sınıflarının minikleri, 'Yerli Malı Haftası'nda anneleri tarafından hazırlanan yiyecekleri okulda satarak elde ettikleri geliri LÖSAM'a bağışladı.

Minikler topladıkları parayı LÖSAM Yönetim kurulu Üyesi Sema Danışmaz'a, Bahçeşehir Koleji Müdürü Savaş Boyar ile öğretmenlerinin de hazır bulunduğu törende teslim etti. Sema Danışmaz ise miniklerin bu duyarlı davranışından dolayı sınıflara teşekkür belgesi verdi.

YÜREKTEN KUTLUYORUM
Bahçeşehir Koleji Müdürü Savaş Boyar, "Yerli Malı Haftası nedeniyle anaokulu öğrencilerimiz evlerinden annelerin tarafından yapılan yiyecekleri okula getirerek burada satışını yaptı. Bu satıştan elde gelirin tamamını LÖSAM'a bağışlamayı uygun gördük. Bundan dolayı öğrencilerimizi yürekten kutluyorum" dedi.

ÇOK ANLAMLI
Sema Danışmaz ise, öğrenmen ve öğrencilere bu davranışlarından dolayı teşekkür ederek, "Yapılan organizasyon sonucu elde edilen bu gelirin derneğimize bağışlanması örnek bir davranış. Bizim için bu çok anlamlı bir bağış oldu. Bundan dolayı Bahçeşehir Koleji yetkililerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine LÖSAM olarak teşekkür ediyoruz. Bu toplanan paranın tamamı tedavi gören çocuklarımıza harcanacak" diye konuştu.
Konuşmaların ve teşekkür belgelerinin dağıtım törenin ardından Sema Danışmaz miniklerin merak ettiği sorulara cevap verdi.

Bayram OK