Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Son hafta kazanmış bir takımız Bizim de gelişimizle takımın şevki ve heyecanı arttı. Gaziantep deplasmanında bizleri ve camiayı mutlu edecek bir sonuç almak istiyoruz" dedi

MORALLİYİZ
Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Büyükşehir Gaziantepspor maçı ve gençlerin durumunu değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, "Sadece Gaziantep maçı değil, önümüzdeki 10 maç için bir taktik belirledik. Bunu sahaya yansıtmak için çalışacağız. Son haftayı kazanmış bir takımız. Bunun morali var. Bizim de gelişimizle takımımızın şevki ve heyecanı arttı. Çalışmalar keyifli ve eğlenceli geçiyor. Gaziantep deplasmanında bizleri ve camiamızı mutlu edecek bir sonuç almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

RİSKE ATAMAM
Özköylü, eksikler olduğunu belirterek, "Ercan'dan faydalanamayacağız. Ousmane için doktorlar ameliyat diyor. Fransa'daki doktorundan gelecek raporu bekliyoruz. Oyuncu kendini iyi hissettiğini söylese de, bunu raporda görmedikten sonra oynatamayız. Ama ne olursa olsun sahaya 11 oyuncuyla çıkacağız. Bu süreçte de takımdaki tecrübeli isimlerden faydalanacağız. Gençlerimiz her ne kadar yetenekli olup gelecek vaat etse de, tecrübesizler. Onları ve takımı riske atamayız. Ancak ilerleyen süreçte gençlerimizin de rolleri olacaktır" dedi.

BENİM SEVİYEM BU
Antrenmanlarda sürekli kondisyon çalışıldığına yönelik bir soruya Özköylü, "Benim seviyem bu. Antrenman tempom yüksek. Çünkü maçlarda da yüksek tempoyla oynayacağız. Diğer ekibi eleştiremem. Gözlem yapıyoruz ve bunun doğrultusunda eksiklere göre çalışıyoruz" dedi.