AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda ilçe başkanları ve belediye başkanları ile biraraya geldi.

Toplantıya milletvekili Hasan Basri Kurt ve il başkanı Muharrem Göksel de katıldı. Beş saat süren toplantıda ilçelerin alfabetik sırasına göre ilçe başkanları ve belediye başkanları, bölgelerinin, sorunları, hedefleri ve projelerini dinledi. Yapılan ve yapılacak olan yatırımlar, istihdam ve şehirlerin gelecek vizyonları ve neler yapılması gerektiği konuları masaya yatırıldı.

DAHA İYİ YERE GELECEK
Toplantıyı değerlendiren Çiğdem Karaaslan, ''1 Kasım seçimlerinin ardından hizmetlerimize kaldığımız yerden tüm hızıyla devam ediyoruz. Milletimizin refah seviyesini arttırmak için gerek merkezi hükümet gerekse yerel yönetimler olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarımız ile bir değerlendirme toplantısı yaptık. Sorun ve talepleri dinledik. Neler yapabileceğimizi masaya yatırdık. Samsun'un her alanda daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' diye konuştu.