KOÇ
Bugün işinizle ilgili konularda yanılgılar yaşayabilirsiniz bunun için iddia ettiğiniz konularda haksız duruma düşebilirsiniz. Adil olmayan durumlar varsa, problemleri birlikte çözmekte yarar var. Bugün kendinizi oldukça gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Bunun için sizi mutlu eden veya bitirilmesi gereken bir işiniz varsa bunlara yönelmenizde fayda var. Aynı zamanda aşkı dört bir yanınızda görme arzumuz büyüyor.

BOĞA
Hesapta olmayan işleriniz birikmiş bir halde karşınıza çıkabilir. Hızlı düşünmeli fakat mümkün olduğunca acele davranarak hata yapmamaya özen gösterin. Unutmayın zaman en değerli varlığımız. Bugün hayalini kurduğunuz bir teklif hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkabilir. Hiç tereddüt etmeden kabul edin ve yeni oluşumların içinde yer almanın keyfini çıkarın. Hem ruhsal hem de fiziksel açıdan bugün hiçkimsenin üzerimize gelmesinden yana değiliz. Güzelliğinizin keyifini çıkarın.

İKİZLER
Bu günlerde seçimlerinizi iyi belirlemelisiniz ya sevginize emek verecek ve gerçek mutluluğu aşkı huzuru doyasıya yaşayacaksınız. Şunu hiç unutmamalısınız sevgi emek ister. İş hayatınızda ise sizin dışınızda gelişen olaylara müdahale edebilme şansınızın olmaması karşısında sinirleriniz bir hayli yıpranabilir. Bugün hoşlandığınız aktivitelere yönelenip zamanı bu yönde kullanmak isteyebilirsiniz. Her zamanki gibi bugün de popüleriteniz boy gösterecek.

YENGEÇ
Bugünün enerjisi geçmiş mevzuların çözülmesi lazım diyerek sizi uyarıyor. 'Hiçbir şey belli değil gibi nasıl olacak ne yapmam lazım?' gibi. Sakin olmakta yarar var. Çünkü sizin huzurunuz son derece önemli. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. Gün boyu birilerinin dertlerini dinleyebilir, kendi sorunlarınızı bile unutabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda kitap okumak, biraz yürüyüş, dışarıda yemek, dostlarla muhabbet sizi keyiflendirebilir.

ASLAN
Bugün normalde üstünde bile durulmayan konulara takılabilirsiniz. Oysa ki yapılması gereken kendinizi rahat bırakmaktır. Birlik-beraberlik arzumuz ön plana geçiyor. Her şeye rağmen hayat güzel diyerek canla başla, güzel dileklerle günün geri kalanını geçirelim. İnancımızı yükselterek aldığımız her nefesin ne kadar kıymetli olduğunu anlamamızı sağlayan bu enerjinin ruhumuzu okşamasına izin verelim. Aynı aşkın rüzgarı tüm ruhunuzu sarabilir.

BAŞAK
Nasıl bir dünyada yaşıyorum diye içimizden geçirebiliriz. Kızabilir, üzülebilir hatta hayatın bizi test ettiğini düşünebilirsiniz. Bu fikirlerinizi sevdiğimiz insanlarla konuşmak bizi rahatlatabilir. Yaşanmışlıkların verdiği olgunlukla doğru kararlar alabilir yeni insanlarla tanışmanın getirdiği şansları değerlendirebilirsiniz. Bitirilmesi gereken işler bugünlerde gözümüzde bir hayli büyüyebilir. Planlı ve programlı bir şekilde bunlarında üstesiinden gelebilirsiniz.

TERAZİ
Sarf ettiğimiz emeğin maddi ve manevi olarak karşılığını bekliyoruz. İhtiyaçlarımız, isteklerimiz, hayallerimiz var. Doğal olarak hayattan zevk almak da çoğu zaman paraya bağlı olduğu için, bu görünüm altında kaygılanmamız mümkündür. Özgür olmak istersiniz. Kimseye uymaktan yana değilsiniz. Ancak çevrenizdeki insanlara anlayış göstermeyi de bilelim. İnsanların gönlünü kazanmak, yeri geldiğinde onları yüreklendirmekte yarar var.

AKREP
Ailevi ilişkiler bizi biraz zorlayabilir. Bir şeyleri derleyip toparlamaya çalışırken, hiç hesapta olmayan meseleler bizi uğraştırabilir. Tam birini hallederken, diğer bir gariplik gelip karşımıza dikilebilir. Hiç kendinize yüklenmeyin. Oldukça güçlü bir dönemin başlangıcındasınız. Sevginin ne kadar büyük bir güç olduğunu sizde bilenlerdensiniz.

YAY
Maddi anlamda çok şanslı bir dönemdesiniz verdiğiniz emeğin mükafatını fazlasıyla alacaksınız. Yeni fikirlere açık olmalı ve sizden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Size göre sevdikleriniz kutsaldır ve sizden başka hiç kimse onları sevemez aileniz sevdikleriniz söz konusu olduğunda hassar düşünürsünüz.

OĞLAK
Bugün neredeyse bütün gün iç sesimizi dinleyip kendnizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Şöyle bir şansım dönse de, hayatımı istediğim gibi yaşasam diye aklımızdan geçirebiliriz. Sizi çevrenizdeki insanlardan farklı kılan özellikleriniz ortaya çıkabiliriz. İletişim gücünüzü ortaya koymalı ve aksi gelişen olayları lehinize çevirebilirsiniz.

KOVA
Bugün daha önce farkına varamadığınız bir çok ayrıntıyı fark edebilir bunların üzerine düşünebilirsiniz. Kendiniz adına gerekli olan her şeyi yeniden gözden geçirmeniz anlamında bir mola gibi düşünmekte yarar var. Hayallerimiz neler, hangisini gerçekleştirebiliriz gibi soruları cevaplama günündeyiz. Şansınızda oldukça yüksek.

BALIK
Yaptığınız işe insanların saygı duymamaları işinize müdahaleye kalkışmaları sabrınızı taşırabilir. Bugün hassas bir gündesiniz. Oldukça nazik, yumuşak ve hoşgörülü olabilir manevi anlamda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Hisleriniz güçlüdür. Sizler sevginiz belli etmekten asla çekinmezsiniz. Aksine özgür hissedemediğiniz zaman canınız çok sıkılır.