Başkan Erdoğan Tok, inşaatında sona gelinen Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. 6 dönüm alan üzerine yapılan Derebahçe Sosyal Tesisleri'ni açılış öncesi kontrol eden Erdoğan Tok, tesisin Samsun'un en büyük düğün, toplantı ve organizasyonlarına ev sahipliği yapacağını söyledi.

Tok, bin 500 kişilik salonu, etüt merkezleri ve cep sinema salonu, bayanlara yönelik mesleki eğitimlerin yapılabileceği kurslar ile fitness, aerobik ve plates sporlarının yapılacağı spor merkezi, kafeterya, mescit ve otopark gibi birçok alanın olduğu Derebahçe Sosyal Tesisi'nin bölgedeki birçok mahalleye hizmet vereceğini dile getirdi.

Bölgeye ivme kazandıracak

Derebahçe Sosyal Tesisleri'ni bayram sonrası muhteşem bir organizasyonla halkın kullanımına sunacaklarını vurgulayan Başkan Tok, "Bir yıl önce temellerini attığımız Derebahçe Sosyal Tesisimizi bitirdik. Şu an son rötuşlar yapılmakta. Söz verdiğimiz gibi projelerimizi hayata geçiyor. Kadın, genç ve çocuklarımızın faydalanabileceği çok amaçlı büyük bir tesisimizi faaliyete geçireceğiz. Kışla, Kazım Karabekir, Adalet ve Derebahçe Mahalle sakinlerimizin istifade edebileceği tesisimiz bölgede var olan boşluğu önemli ölçüde karşılayacak. Mahalle olarak yeni gelişen ve konutlaşma oranının her geçen gün arttığı Derebahçe'ye ivme kazandıracak olan yatırımımız salon kapasitesi itibariyle Samsun'un en büyük düğün, toplantı ve organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. Bayram sonrası açılışını yapacağımız tesisimiz, bayanlarımıza yönelik fitness salonları çocuklarımıza yönelik bilgi evleri, ev hanımları ve meslek öğrenmek isteyen bayanlara el ve beceri kurslarının verileceği sınıflar, düğün ve toplantı salonu, cep sineması ile beraber tesis önünde bulunan park ve yeşil alanları muazzam bir tesis olarak hizmet verecek' dedi.