KOÇ
Bugün alacağınız haberlerden etkilenebilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Eski dostlarınız aklınıza gelebilir. Veya sürpriz karşılaşmalar sizi heyecanlandırabilir. Yeni tanıştığınız bir kişinin sıcak ve kibar davranışları sizi çok etkileyecek ve onun ilgisini çekmek için elinizden geleni yapacaksınız.

BOĞA
Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu günlerdesiniz. Parlak zekanızı kariyerinizde ilerlemek için kullandığınız takdirde yeni bir mevki ya da harika bir teklif önünüze çıkabilir. Faydalı olacaksa, değişime açık olabilirsiniz. Bu arada sırt ağrılarınızın nedenini öğrenmelisiniz.

İKİZLER
Çevrenizde özel ilişkilerle fazla ilgili biri var. Meraklı ve müdahaleci ama siz denetim altında tutulmaktan hiç hoşlanmazsınız. Elinizdekilere sahip çıkın ve kimsenin işini ve yükünü üzerinize almayın. Önümüzdeki günlerde bir satın alma veya karşılığı büyük bir harcamanız olabilir.

YENGEÇ
İlişkinize biraz soğukluk girmiş, karşılıklı yapıcı niyetli eleştiriler artık suçlamalara dönüşmüş olabilir ama partnerinizin umutlu oluşu sizde de olumlu enerjiye dönüşebilir. Kendinize ve kariyerinize yatırım yapmanızda fayda var. Bua günlerde daha sakin ve iyimser davranışlarda bulunabilirsiniz.

ASLAN
Yeni hisler içindesiniz. Kafa karışıklığını yok edebilmek sizin elinizde. Tek yapmanız gereken bir dostunuzla içinizdekileri paylaşmak. Küs olduğunuz biriyle yeniden barışmak için yeni yollar arayabilirsiniz. Şansınız bu yönde olumlu görünüyor.

BAŞAK
Son zamanlarsa aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünmekte, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz. Size daha kısa vadede daha etkin çözümler gerekiyor. Stresinizi azatmak için sevdiğiniz aktiviteleri yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise olumlu etkiler altındasınız.

TERAZİ
İlişkinizde biraz bencil olduğunuz gözleniyor. Sevgilinizin içinde duygusal bir boşluk var bu tamamlamak sizin elinizde olabilir. Bu ara sizinle aynı görüşte insanlarla sürekli sohbet halinde olabilirsiniz. Yapacağınız bir görüşme sizi umutlandırabilir.

AKREP
Hassas konuları gereğinden fazla dert edinmek sizi mutsuz edebilir. Hiçbir şeyi büyütmemeli, sadece çözüm aramalısınız. Genel sorunlar sizi hissizleştiriyor gibi. Bugünlerde aşka kapalısınız. Bağış gibi gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir.

YAY
Yakınn arkadaşınızla çok ilgilisiniz. Onların sorunları sizi birinci dereceden alakadar ediyor. İş hayatınızın sorunlarını paylaşmıyor, tek başınıza yaşıyorsunuz. Gelecek konusunda yeni bilgiler sizin umut ışığınız olabilir. Bu güncel bilgileri toplayın ve hedeflerinize koşmaya devam edin.

OĞLAK
Birinden çok etkileniyor ve bu etkiyi yok etmeye çalışıyorsunuz. Yöntem olarak da ona kötü davranmak gibi arabesk bir tarzı seçmişsiniz. Daha sakin bir biçimde düşünüp daha ılımlı bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Potansiyelinize ve tecrübenize güvenmelisiniz.

KOVA
Geleceğe yönelik, anlaşma ya da işbirlikleri söz konusu olabilir. Bu ara arkadaşlarını ve sevgilinizi ihmal ediyorsunuz. Bunu size söylüyorlar ama duymzdan geliyorsunuz. Eğrisiyle doğrusuyla her şeyi yeniden değerlendirmelisiniz. Ayrıca şansınızın oldukça yüksek olduğu dönemlerdesiniz.

BALIK
Sevgilinizin son günlerdeki durgunluğu sizi düşündürüyor. Sorularınıza yanıt alamamanıza neden oluyor ama çözüm yolu olarak bir arkadaşıyla iletişime geçebilir. Bunun altında yatan sebebi öğrenebilirsiniz. İşlerinize hakimsiniz. Evde ya da işte bazı yenilikler yapmayı isteyebilirsiniz