Terme Belediyesi katkılarıyla Terme Kent Konseyi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Demokrası ve Şehitler Turnuvası 16 Ekim'de başlayacak. Futbol, voleybol ve sokak basketbol kategorilerinde yapılacak olan turnuvanın tüm gelirleri yardım kampanyasına bağışlanacak.

ÜÇ KATEGORİDE YAPILACAK

Terme Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla Demokrasi ve Şehitler Turnuvası düzenliyor. Terme Belediyesi katkılarıyla gerçekleşecek olan turnuvada takımlar üç kategoride futbol, voleyboy ve sokak basketbolunda mücadele edecek. Turnuva sonunda ise tüm gelirler yardım kampanyasına bağışlanacak. Terme Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Gençlik Meclisi Komisyon Başkanı Yavuz Kambur, "Futbol, voleybol, sokak basketbol branşlarında gerçekleşecek turnuvaya tüm kurum kuruluş ve halkımız katılabilir.

Terme ilçemiz 15 Temmuz gecesinden sonra ülkesine ve demokrasisine layıkıyla sahip çıkmıştır"dedi.

KUL'A TEŞEKKÜR

Kambur ayrıca, "Şimdi Şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine destek olma zamanı. Arkadaşlarımızla beraber böyle bir anlamlı turnuva düzenleyip bizde destek olalım istedik. Turnuvalara katılım için 15 Temmuz şehitleri dayanışma kampanyası hesap numaralarına yatırılan bağış makbuzu şartımız bulunmakta. Takımlarımız istediği kadar bağış yaparak bu anlamlı turnuvamıza katılabilir. Bizlere destek olan başta Terme İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Terme Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Halil Seyrekliye ile Terme Gençlik Meclisi üye arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.