Mücadele ediyoruz

Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, özel bir tv kanalına katılarak Orduspor için cengaverce mücadele ettiklerini söyledi. Pamuk, "Biz Orduspor için uğraş veriyoruz. Sosyal medyada konuşulanları dikkate almıyoruz. Onları Allah'a havale ediyorum"dedi.

Korkusuz Giresun

Giresunspor'un Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, Pazar günü Eskişehirspor ile oynayacakları karşılaşmada zoru başarmak istediklerini ifade etti. Özkul, "Eskişehirspor'a saygı duyuyoruz ama onlardan korkmuyoruz"dedi.

Haftayı bay geçecek

Yolspor galibiyetiyle BAL'da liderliğini sürdüren Yeni Amasyaspor, 4, haftayı bay geçecek. Ziraat Türkiye Kupasında Denizlispor ile eşleşen Yeşil-Beyazlılar, bu müsabakanın hazırlıklarını eksiksiz bir şekilde sürdürecek.

Rize'de hazırlık sürüyor

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında 17 Ekim Pazartesi günü Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-Mavili ekip, yarın yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

8 oyuncu milli takımda

Trabzonspor'un ülkelerinin aday kadrosuna çağrılan 10 futbolcusundan 8'i, milli takımların oynadığı maçlarda forma şansı buldu. Ayrıca geçmiş sezondan kalan saha kapatma ve tribün cezalarını tamamlayan Trabzonspor, Akhisar Belediyespor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak.

Tolgay Arslan seferberliği

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana kritik anlarda sahneye çıkan ve bu sezon Şenol Güneş tarafından düzenli olarak şans bulan Tolgay Arslan'in milli takım'da oynaması için çaba sarf ediliyor.

Galatasaray Depay'ı istiyor

Galatasaray, Manchester United'da forma şansı bulamayan Memphis Depay'ı devre arasında kiralamanın planlarını yapıyor. Ara transferle ilgili olarak teknik direktör Riekerink'le sık sık görüşen yönetimin gündemine gelen son ismin Memphis Depay olduğu belirlendi.

Ozan para kazandırıyor

Fenerbahçe Ozan Tufan'ın sakatlığından gelir elde edecek. FIFA'nın 2013 yılında uygulamaya koyduğu "kulüpleri koruma programı"na göre milli takımlarda sakatlanan oyuncular için kulüplere tazminat ödeniyor.

Tehlike kapıda

Dimov'u davada haklı bulan FIFA, Denizlispor'u, 56 bin 375 euro ödemeye mahkum etti. Horozlar, 22 Ekim'e kadar parayı ödemezse, kulübe iki dönem transfer yasağı gelecek. Daha önceki dönemlerden de transfer yasağı ile karşı karşıya kalan Denizlispor'un, kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı mali durumu aşmak için kriz masası kurduğu belirtildi.

Altınordu seri peşinde

Lig'de 7. haftanın açılış maçında 15 Ekim Cumartesi günü Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Oyun stratejimizi, tempomuzu devam ettirip Mersin İdmanyurdu maçıyla galibiyet serisi başlatmak istiyoruz." dedi.

Bir ilki gerçekleştirdik

Eskişehirspor'un teknik direktörü Alpay Özalan, ligin 7. haftasında sahalarındaki Giresunspor maçına ciddiyetle çıkıp galip gelmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Özalan, hatıra bilet kampanyasına taraftarların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, siyah-kırmızılı taraftarların spor tarihinde bir ilki daha gerçekleştirdiğini ifade etti.

Manisa'ya hazırlanıyorlar

Adana Demirspor'un sözleşme imzaladığı yeni teknik direktörü Engin İpekoğlu, takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Ligin 7. hatasında, deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak mavi-lacivertliler, Aytaç Durak Tesisleri'nde, teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde ilk antrenmanını yaptı.