Türkiye Gençlik Vakfı Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, Türkiye'nin ilk gençlik külliyesinin temelini, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımıyla bugün Tekkeköy İlçesi'nde atacaklarını söyledi.

Durmuşoğlu, "Türkiye Gençlik Vakfı Burhanettin Kayhan Külliyesi'nin temel atma töreni Tekkeköy İmam Hatip Ortaokulu Selyeri Mahallesi 1906. Cadde No:82 adresinde saat 15:00'de gerçekleşek olup, tüm halkımızı davet ediyoruz' dedi.

HABERAKS TV'DEN CANLI YAYINLANACAK

Düzenlenecek temel atma töreni Haberaks TV'den canlı yayınlanacak.

BAKAN KILIÇ'IN PROGRAMI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor kazasının yıldönümü nedeniyle saat 10.00'da mezarlık ziyaretleri yapacak. Saat 12.00'de Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek TKDK Samsun İl Koordinatörlüğü IPARD-II Programı Lansman Töreni'ne katılacak olan Bakan Kılıç, saat 15.00'te de Tekkeköy İlçesi'nde TÜGVA Samsun Şubesi tarafından yaptırılacak olan Burhanettin Kayhan Külliyesi'nin temelini atacak. Bakan Kılıç, yeni hizmete alınan Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Servisi'ni ziyareçt ettikten sonra Ankara'ya dönecek.