Metro Holding'in 12 Ekim Çarşamba günü yapılan Yönetim Kurulu toplantısından sürpriz bir karar çıkmış ve hakkında FETÖ'nün kurduğu kumpaslar sonucu verilen hapis cezaları nedeniyle uzun bir süredir Gürcistan'da yaşayan ve yeniden yargılanma kararı çıkan Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk, Koza İpek Holding AŞ'ye talip olduklarını dile getirmişti.

FETÖ'cü İpek'in şirketine Galip Öztürk talip

Söz konusu karar, dün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyuruldu.
Bu gelişmenin ardından tivitır hesabından açıklama yapan Akın İpek, 'Koza İpek grubuna talip var diye bir haber çıkmış. Ciddiye almayın dedim fakat medyada yer bulmuş. Değeri 10 milyon bile olmayan bir şirket, kasasında 600 milyon dolar nakdi, 20 milyar dolarlık SRK onaylı maden kaynağı olan bir grubu satın alamaz. Arkasında başka işler vardır…' dedi.



ÖZTÜRK ÖYLE BİR CEVAP VERDİ Kİ….
İpek'in bu sözlerine ise Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk'ün cevabı gecikmedi. Öztürk kişisel sosyal medya hesabı üzerinden İpek'e cevap vererek, 'Vatanı satan hainler hala boş boş konuşuyorlar koza ipek gurubuna kimse talip olamaz zannediyordunuz değil mi? Akın İpek arkasında başka işler vardır diyor sahte mehdi yok bizim arkamızda milletin iradesi ve yüce ALLAH var...' dedi.