Samsunspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Osman Özköylü, Kırmızı-Beyazlı taraftarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi. Şirinler Taraftar Grubu tarafından organize edilen yemekte Özköylü ile taraftarlar arasındaki buzlar erirken fikir alışverişinde bulunuldu

KEYİFLİ SOHBET


Şirinler Taraftar Grubu tarafından organize edilen yemekte Samsunspor'un tecrübeli teknik patronu Osman Özköylü, akşam yemeğinde Kırmızı-Beyazlı taraftar grubu temsilcileriyle biraraya geldi.

Kavak'ta yapılan yemek programına Şirinler, Atakum Arena, 55 Gençlik ve Forza Şimşekler taraftar grubu temsilcileri katıldı. Yemek sonrası konuşan Teknik Direktör Osman Özköylü, "Ben buraya isteyerek ve severek geldim. Buraya gelirken de hiçbir para hesabı yapmadım. Başkan Erkut Tutu benim abim gibidir kendisini çok severim. Yardıma ihtiyacı olduğunu dile getirdi ve ben de buraya geldim. Taraftarlarımızın bizden beklentisi olabilir ama biz buraya önümüzdeki yıllara takımı hazırlamak için geldik. Önce yere sağlam basacağız ardından üst hedefler belirleyip yolumuza devam edeceğiz" dedi.

HER ŞEY SAMSUNSPOR İÇİN


Şirinler Grubu Dernek Başkanı Mehmet Soykan ise, "Yönetimimizin almış olduğu kararın arkasındayız. Samsunspor taraftarını en iyi şekilde anlayan genç hırslı ve istekli bir teknik adam bildiğimiz Osman hocamızın bundan sonra destekçisi olacağız. Her zaman olduğu gibi takımımızın başarısı için taraftarlar olarak elimizden geleni yapacağız. İnşallah bu şehrin çocuklarıyla güzel günler göreceğiz. Ben şirinler grubu adına Osman hocamıza başarılar diliyorum, inşallah Samsunspor'umuz hak ettiği yerlere gelecektir"dedi. Yemek sonrası tecrübeli teknik adam Osman Özköylü ile taraftarlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Salim YILDIZ