Eskişehirli yıldızdan milli eleştiri

Eskişehirspor'un golcü ismi Semih Şentürk, Milli Takım ve ortaya konan oyun hakkında değerlendirerek, "Geçmişteki başarılarda hep beraber hareket ediyorduk. Şu an Milli Takım'da öyle bir izlenim göremiyoruz. Milli Takım'ın bir an önce toparlanarak, ülkemize güzel günler yaşatacağından benim hiçbir şüphem yok" dedi.

Denizlispor dönüm noktasında

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, Boluspor müsabakasının dönüm noktası olacağını ifade ederek, "Hayalleri olan bir kulüpte çalışıyoruz. Bunun bilincindeyiz. Boluspor maçı, tekrar yükselişe geçmek için dönüm noktası olacak." diye konuştu.

Yerli takım Altınordu

TFF 1.Lig'de top koşturan 435 futbolcunun 81'i yabancı. Sadece Altınordu'nun tamamı yerli oyuncularla mücadele ettiği ligde, Samsunspor 2 yabancı kontenjanından yararlandı. 18 kulüpten sadece Manisa ve G.Antep BŞB 7'şer, Balıkesir, Adana Demir, Göztepe, Eskişehir, Giresun ise 6 yabancıyla en çok yabancı oynatan takımlar oldu.

İpekoğlu seri istiyor

Geçen sezon Adanaspor'u TFF 1. Lig'de şampiyon yapan ve bu sezon Erkan Sözeri'nin ayrılmasının ardından Adana Demirspor ile sözleşme imzalayan teknik direktörü Engin İpekoğlu, deplasmanda karşılaşacakları Manisaspor maçından 3 puanla ayrılıp, galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Fenerbahçe'ye yeni Alex

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Paraguaylı 10 numara Oscar Romero, kulübünün yeni sözleşme teklifini geri çevirdi. Geçtiğimiz günlerde Avrupa'da oynamak istediğini açıkça belirten Romero için, sarı lacivertliler transfer hareketına başladı.

Sneijder can sıkıyor

Hollanda'nın Dünya Kupası elemelerinde Belarus ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Gençlerbirliği önünde forma giyemeyecek. Sneijder'in olmadığı maçlarda hücum hattında zorlanan cimbomda, teknik heyet alternatif isimlerle soruna çözüm arıyor.

Kerim Frei Köln yolcusu

Alman kulübü Köln, Beşiktaşlı Kerim Frei için transfer teklifi yaptığı iddia edildi. Alman basınında yer alan haberde, Köln Sportif Direktörü Jörg Schmadtke'nin Siyah-Beyazlı oyuncu için Ocak ayında yeniden transfer teklifi yapacaklarını belirtti.

Trabzon'da hedef Akhisar

Oyuncularına Akhisar Belediyespor maçını hedef gösteren Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, zorlu bir sürece girdiklerini ve bu süreçten başları dik çıkacaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, milli arada oyuncularına hem psikolojik olarak hem de taktik olarak yüklemelerde bulundu.

Amasyaspor'da durmak yok

Bölgesel Amatör Lig'de haftayı bay geçecek Yeni Amasyaspor'da durmak yok. Gelecek hafta Turhalspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren lider Yeşil-Beyazlılar, teknik sorumlu Ergün Ortakçı yönetiminde antrenmanlarına devam ediyor.

Çıkışa geçmek istiyor

Çaykur Rizespor'un yetenekli ismi Emrah Başsan, milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, "Antalyaspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. İnşallah bizim için iyi bir maç olur ve galip geliriz" diye konuştu.

Başkan inanıyor

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, sezon sonunda iyi yerlerde olmayı hedeflediklerini ifade ederek, "Eskişehirspor ile çok zorlu bir doksan dakikaya çıkacağız. İyi bir takımız ve iyi bir havamız var. Eskişehir'den puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum.' dedi.

Dirençli ve karakterli Ordu

Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kural, Bergama Belediyespor karşısında iyi bir futbol sergileyerek galip geldiklerini belirterek, "Sezon başından beri gösterdiğimiz dirençli, karakterli oyunun üzerine koyarak ilerliyoruz. Taraftarımıza güzel bir Orduspor hazırlıyoruz" dedi.