Samsunspor'da devre arası transfer tahtasının açılması için hareketlilik yaşanıyor. İstanbul'daki kulüp avukatı futbolcularal görüşürken, Başkan Erkurt Tutu da Samsun'da kaynak arayışında bulunuyor

KAYNAK ARAYIŞINDA MESAFE KAT ETTİK

Samsunspor Başkanvekili Rüştü Araboğlu, Büyükşehir Gaziantepspor maçını ve transfer tahtasının açılması için gerekli kaynak arayışlarını değerlendirdi. Araboğlu, "Devre arasında transfer tahtasını açtırmamış şart. Buun için çalışıyoruz. İstanbul'daki avukatımız Didem hanım bir yandan Başkanımız Erkurt Tutu bir yandan görüşmelerini sürdürüyor. Transfer tahtasının kapanmasına engel olan oyunculardan bir kısmına ödeme yapıp, diğer kısmına olan borcu da yapılandırarak sorunu çözmek istiyoruz. Bunun için daha önce de söylediğimiz gibi 5 Milyon Lira gibi bir kaynağa ihtiyacımız var" diye konuştu.

HAKEMLER DE DİKKATLİ OLACAK

Araboğlu, Büyükşehir Gaziantepspor maçına da galibiyet için gideceklerini ifade ederek, "Osman hocanın Samsunspor'a katacağı çok şey var. Bunu antrenmanlarda da görüyoruz. Gaziantep maçı zor ama bu ligde zaten kolay maç yok. Türkiye'de belkide en zorlu ligi oynuyoruz. Bu hafta maçlar TRT'den canlı olarak yayınlanacak. Herkes haliyle daha dikkatli olacak. Buna hakemler de dahil. Hakem hatalarıyla karşılaşmak istemiyoruz. Gaziantep sezona kadrosunu güçlendirerek başladı. Onlar da galibiyet hesabı yapıyordur. Takımdaki bazı sakatlıklar bizi üzse de, çıkıp 3 puan için oynayacağız" dedi.