Dua ediyoruz

Beynindeki ödemden dolayı halen uyutulan Başantrenör Mehmet Can Öztürk'ün yardımcısı Uğur Özden, "Yemeklerde, otobüste, benchte hocamızın yerine oturmuyoruz. Onu bekliyoruz. İyileşecek ve geri dönecek. Dua ediyor, onu özlüyoruz" dedi.

BEYNİNDE ÖDEM VAR

Adana'daki BOTAŞ Cup'ta Mersin Basketbol Kulübü ile oynanan hazırlık maçında rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk'ün durumunda olumlu veya olumsuz bir gelişme yok. Aort damarının yırtılması sonucu 8.5 saatlik bir operasyon geçiren Öztürk'ün beyninde oluşan ödemden dolayı halen uyutulduğu ifade ediliyor. Solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesi veren Öztürk'e ise takımdan büyük bir vefa örneği geldi.

YERİNE KİMSE OTURMUYOR

Öztürk'ün yokluğunda takımın emanet edildiği Yardımcı Antrenör Uğur Özden, "Oyuncular ağabeylerini, çok sevdikleri antrenörlerini, ben ise mesai arkadaşlığının çok ötesinde ailemden birini Adana'da hastanede bırakıp Rusya'ya geldik. ilk maçta avantaj sayılmayacak bir skora rağmen birbirlerine kenetlenip turu geçen oyuncularımızı tebrik ediyorum. Takımca karar aldık. Yemeklerde, otobüste, benchte onun yerine oturmuyoruz. Onu bekliyoruz. Ìyileşecek ve tekrar takımımızın başına geçecek. Özlüyoruz, dua ediyoruz" diye konuştu.

KOLUNU OYNATMASI SEVİNDİRİCİ

Başkan Bayrak, Canik'in Avrupa'da yoluna devam etmesi nedeniyle mutlu olduklarını ifade ederken, galibiyeti Mehmet Can Öztürk'e armağan etti.

Bayrak; "Samsun'u Avrupa'da temsil edeceğimiz için mutluyuz. Galibiyeti yoğun bakımda yatan başantrenörümüz Mehmet Can Öztürk'e armağan ediyoruz. Öztürk, halen yoğun bakımda uyutuluyor. Doktorlar kolunu oynatmasının iyileşmesi açısından sevindirici olduğunu söyledi. Biz de başantrenörümüzün bir an önce sağlığına kavuşup takımın başına dönmesini umut ediyoruz" diye konuştu.