Akyüz, 'Şehir adeta derin uykuda. Kimse kimsenin derdiyle ilgilenmiyor. Kendi çabamızla ayakta duruyoruz'

Sezon öncesi maddi zorluklar yaşayan ve lige katılamama kararı alan Yabancılar Pazarıspor'a dost eli değdi. Takımı Başkan Ali Akyüz, "Bir dostumuzdan Ocak ayına kadar 10 bin dolar borç alarak lige katılma kararı aldık. Bu kızlarımızı sokağa atamazdık, bu duruma kahroluyorum. Kimse sahip çıkmıyor, şehir adeta derin bir uykuda"dedi.

10 BİN DOLAR BORÇ ALDIK

TFF Kadınlar Futbol 1. Ligde mücadele eden Yabancılar Pazarıspor, büyük bir tehlikeyi daha geride bıraktı. Sezon öncesi maddi destek bulumayan ve oyuncu transferi yapamayan Kırmızı-Beyazlı ekip lige katılmama kararı almıştı. Her platformda takımı için destek arayışına çıkan Başkan Ali Akyüz'de, sahipsizlikten yakınarak şehrin önde gelen isimlerine çağrı da bulunmuştu. Tam kapıya kilit vuran Yabancılar Pazarıspor'un imdadına bir dost yetişti. Bu dost öyle birşey yaptı ki merakla sahaya çıkıp Samsun'u temsil edecek günü bekleyen kızların umutlarını yeşertti.

2 YABANCI 1 YERLİ

Yabancılar Pazarıspor Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, "Bir dostumuz bize Ocak ayına kadar 10 bin dolar borç verdi. Bizde bu borçla birlikte lige katılma kararı alıp transfer çalışmalarına başladık. Gürcistan milli takımında kaleci İyo Tako ve 19 yaşında ki genç forvet oyuncusu Mariam Danelia'yı kadrosuna kattık. Yerli transfer olarak ta Trabzonspor'dan Gamze Bezan'ı kadromuza kattık. Mevcut oyuncularla beraber de lige hazırlığımız hızlı bir şekilde sürecek. Kendi yağımızla kavrulmaya bişeyler yapmaya çalışıyoruz"dedi.

Salim YILDIZ