Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, hafta sonu oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarını Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Turgut Kır yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Antrenman öncesi oyuncuları ile saha ortasında kısa bir toplantı gerçekleştiren Teknik Direktör Turgut Kır, İstanbulspor maçında gerçekleştirilen hataların Pazarspor maçında tekrarlanmaması konusunda oyuncularına uyarılarda bulundu. Düz koşu ile başlayan antrenman dar alanda pas çalışması ile devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın son bölümünde ise oyuncular taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.
KIR: 'PAZARSPOR'U ÇOK İYİ ANALİZ ETTİK'
Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, Pazarspor maçında mutlak galibiyet hedeflediklerini söyledi. Pazarspor'un son maçını çok iyi analiz ettiklerini ifade eden Kır, 'Önümüzde her iki takım açısından da zor geçecek bir maç var. Hem Pazarspor'un hem de bizim puana ihtiyacımız var. Dolayısıyla biz çalışmalarımızı o yönde sürdürüyoruz. Bizim kazanmaktan başka gayemiz yok. Aynı zamanda Pazarspor rakiplerimizden bir tanesi. Biz bu maçı kazanmak istiyoruz ve o yönde çalışmalarımız devam ediyor. Taktiksel ve teknik çalışmalarla haftaya başladık. Her ortamda da Pazarspor maçında neler yapabiliriz, onları konuşuyoruz. Pazarspor'un son maçını çok iyi bir şekilde analiz ettik. Onların eksik yönlerini değerlendirip, 3 puan almayı hedefliyoruz' dedi.
'TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"
Orduspor'un taraftara ihtiyaçlarının olduğunu ve Pazarspor maçında takıma destek olmalarını istediğini dile getiren Kır, 'Geçmişte Orduspor taraftarı Ordu halkı en sıkıntılı zamanlarında onlara ihtiyacımız olduğu anlarda her zaman takımını desteklemişlerdir. Pazarspor maçı da bunlardan bir tanesi. Halkımızdan, taraftarımızdan, Ordululardan bize destek olmalarını istiyoruz. Bu maçı kazanırsak da beraber kazanalım, kaybedersek de beraber kaybedelim. Onlar 90 dakika boyunca bize destek olduğu sürece biz maçı kazanacağımızı düşünüyorum' diye konuştu.