Samsunspor Yönetim Kurulu tarafından şuanda takımın emanet edildiği antrenör Kenan Yelek'in tek düşüncesi Adana Demirspor maçı.

Teknik direktör arayışı konusunda kamuoyunda çeşitli iddialar ortaya atılırken, bu söylemlere kulağını tıkayan Kenan Yelek, her şeyi bir kenara bırakıp takımı Adana Demirspor maçına tam kapasiteyle hazır çıkarabilmek için Yunus Şenocak ve Recep Sermet Boyar ile birlikte çaba harcıyor.

Genç hoca, hem kendisi, hem futbolcular hem de Adana Demirspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

SAMSUNSPOR BİZİM


Samsunspor'a hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini belirten Antrenör Kenan Yelek, "Samsunspor bizim kulübümüz. Sahip çıkmamız gerekiyor.
İnşallah şu zor günleri hep beraber atlatırız. Bizim kendimize olan güvenimiz inancımız tam. Futbolcu kardeşlerimizede çok güveniyoruz" diye konuştu.

AĞABEYLİK YAPIYORUZ
Futbolcuların morale ihtiyacı olduğunu dile getiren Kenan Yelek, "Elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Futbolcularımıza şefkatle yaklaşıp ağabeylik yapacağız. Morallerini üst düzeye çıkarmak lazım. Çünkü önemli maçlarımız var. Bu dönemde ekip olarak, oyuncularımızın morallerini üst seviyede tutmak istiyoruz" dedi.

ZOR BİR DEPLASMAN
Ligde cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Adana Demirspor maçıyla ilgilide açıklamalarda bulunan Kenan Yelek, "Zor bir deplasman. Rakibimiz çıkış içerisinde. İyi transferler yaptılar. Bizde çıkışa geçmek amacındayız. İnşallah oradan iyi sonuçla döneceğiz. Çünkü daha önceki maçlarda bunu kanıtladık" diye konuştu.

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU