Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu ve Fenerbahçe Basketbol Takımı Menajeri Ömer Onan gençlerle tecrübelerini paylaştı.

Irmak Kazuk'un moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele ünlü basketbolcuların yanı sıra Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede görev alan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Ünlü basketbolcuların hayatlarına ve spor yaşantılarına dair tecrübelerini gençlere aktarmaya çalıştığı panel, renkli görüntülere sahne oldu.
TÜRKOĞLU: 'İNŞALLAH ELDE ETMEDİĞİMİZ BİR BAŞARI KAZANIRIZ'
Panele katılarak öğrencilerle bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu, Rio Olimpiyatları'yla ilgili, 'Rio Olimpiyatları'na katılabilmek için bu yaz 4-10 Temmuz arası elemelerde oynayacağız. Tabi öncelikle elemelerde olmak bir şekilde bizim fırsatımızın da olduğunu gösteriyor. Daha önceden bu fırsatı hiç elde etmediğimiz için çok mutluyuz. İnşallah güzel bir ekip kurup, güzel çabayla şu ana kadar elde etmediğimiz bir başarı kazanırız. Elemeleri geçersek Rio Olimpiyatları'na gitmiş olacağız. Bunun için çok heyecanlıyız. Hem erkek hem de bayanlar olarak iki takım halinde inşallah Rio'ya gideriz' şeklinde konuştu.

ÖMER ONAN: 'İNŞALLAH ELEMELER ÖNCESİ BİR SAKATLIK OLMAZ RİO'YA GİDERİZ'
Fenerbahçe Basketbol Takımı Menajeri Ömer Onan, Milli Takım'ın Rio Olimpiyatları öncesi elemelere katılmaya hak kazandığını hatırlatarak, 'Bunu bir adım olarak görüyorum. Kolay değil tabi ki ama inşallah kardeşlerimiz orada çok iyi bir performans gösterirler. İnşallah burada başarı gösterip tarihte olimpiyatlara katılan ilk takım olma hakkını kazanırlar. Elemeler öncesi ben umuyorum ki sakatlık olmadan Rio'ya gidelim. Biz boş zamanlarımızda böyle gençlerle bir araya gelmek istiyoruz. Bizi burada çok güzel ağırladılar ve çok mutlu olduk' diye konuştu.