Trabzonspor yönetiminin görüşmek için Trabzon'a çağırdığı Hami Mandıralı, Anadolujet'e ait uçak ile 16.00 sıralarında eşi ve kızıyla Trabzon'a geldi.

Mandıralı, bordo-mavililerin Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Nazilli Belediyespor maçının ardından Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşme yapacak.
Bordo-mavili takımın yeni teknik direktörü olması beklenen Hami Mandıralı, basın mensuplarına yaptığı kısa açıklama, 'Beni başkan bugün buraya davet etti, geldim. Akşama bir görüşme olur herhalde, onlar da Ankara'daydı. Gelsinler konuşalım. Benim tarafından bir sıkıntı yok, onu zaten her zaman biliyorsunuz' dedi.
47 yaşındaki teknik adam, açıklamasının ardından kendisini bekleyen araca binerek havaalanından ayrıldı.
HAMİ MANDIRALI'NIN TRABZONSPOR KARNESİ
Trabzonspor'un efsane futbolcularından olan Hami Mandıralı, 2013-2014 sezonunun Şubat ayında yardımcı antrenörken Mustafa Reşit Akçay'ın görevden ayrılmasıyla takımın başına geçmişti. Bordo-mavililer, Hami Mandıralı yönetiminde sezonu 53 puanla 4. sırada tamamlayabilmişti. Karadeniz ekibinin başında 2'si UEFA Avrupa Ligi, 14'ü Süper Lig olmak üzere 16 maça çıkan Hami Mandıralı; 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet almıştı.