Güzelorduspor'u evinde konuk eden ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Çarşambaspor, ikinci devrede rakibinin gollerine engel olamadı.

Herkes tam maç bitti derken Güzelorduspor uzatma bölümünde 90+5'de 2-1 öne geçti. Hakemin bitiş düdüğünün ardından Yeşil-Beyazlı oyuncular ve taraftarlar son dakikada gelen golle adeta kahroldu

ÖNDE KAPADI
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 4.hafta müsabakasında Güzelorduspor ile evinde karşılaşan Çarşambaspor, rakibine uzatma bölümlerinde yediği golle 2-1 mağlup oldu. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve aldığı mağlubiyetler ile büyük yara alan Yeşil-Beyazlılar, taraftarlarını üzdü. Maçın ilk bölümüne kontrollü futbolla başlayan Çarşambaspor, rakip kalede gol arayışlarını sürdürdü. Dakikalar 15'i gösterdiğinde Ramazan sahneye çıkarak Çarşambaspor'u 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ DEVRE GÜZELORDU
İkinci 45 dakikada ise Çarşambaspor, rakip Güzelorduspor'un tehlikeli ataklarına engel olamadı. Mavi-Beyazlı ekipten Volkan 54'te takımının beraberlik golüne imza atan isim oldu. Maçın uzatma bölümlerinde ise Çarşambaspor galibiyet golü arayışları içerisine girdi ama kötü bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Uzatma bölümlerinin son dakikalarında kendi sahasını boş bırakan Yeşil-Beyazlılar, Güzelorduspor'un 90+5'te Fatih'le attığı gole engel olamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

PROTOKOL YERİNİ ALDI...

Çarşambaspor-Güzelorduspor arasında oynanan karşılaşmayı AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Samsun Başkanı Şener Aydın, iki kulübün başkanları ve çok sayıda futbolsever takip etti.

DURMUŞ ŞOK OLDU...

Maçın uzatma bölümlerinin son dakikasında kalesinde mağlubiyet gölünü gören Çarşambaspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, gol sonrası büyük üzüntü yaşadı.

ÇARŞAMBASPOR-GÜZELORDUSPOR: 1-2
HAKEMLER: Erdi Çetin, Fatih Yılmaz, Murat Şahin
ÇARŞAMBASPOR: Kadir 5, Emrah 4, Sefa 4, Nedim 5, Halit 4, Hüseyin 4, Ramazan 6, Muhammet 4,(Dk. 80 Harun 3) Ahmet 4, Hakan 4, Erkan 4,(Dk. 60 Fatih 3)
GÜZELORDUSPOR: Tuğrul 6, Deniz 7, Ferhat 7, Burçin 7, Emre 7, İlyas 7, Kaan 7, Volkan 8, Severin 7, Emrah 7, Atillay 7,(Dk. 62 Fatih 8)
SARI KART: Ahmet, Emrah, Fatih, Halit(ÇARŞAMBASPOR) Deniz, İlyas (GÜZELORDUSPOR)
KIRMIZI KART: -
GOLLER: Dk. 15 Ramazan(ÇARŞAMBASPOR) Dk. 54 Volkan Dk. 90+5 Fatih (GÜZELORDUSPOR)

Salim YILDIZ