Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin iki Karadeniz temsilcisi Samsun Canik Belediyespor ile Orduspor, Hasan Doğan Spor Salonu'ndaki hazırlık maçında karşı karşıya geldi. hafta sonu Abdullah Gül Üniversitesi ile oynayacak Samsun Canik Belediyespor ve İstanbul Üniversitesi'ni konuk edecek Orduspor bu müsabakayla eksiklerini giderme fırsatı buldu. İki takım antrenörü de maç boyunca ligde fazla süre veremediği oyunculara şans tanırken, Canik ilk periyodu 12-8, devreyi de 33- 23 önde tamamları. Üçüncü periyodu 55- 43 önde geçen Mavi- Beyazlılar maçı da 80-58 gibi farklı bir skorla galip tamamladı. Maç boyunca üstün bir oyun ortaya koyan Samsun Canik Belediyespor'da oyuncuların performansı teknik ekibi de sevindirdi.

DİNO'YLA KEYİFLİ ANLAR...

Canik'in önemli isimlerinden Deniz Çolakoğlu'nun Dino isimli sevinmi köpeği ili odağı oldu. Maç öncesi sahada tenis topuyla oynayan Dino, renkli görüntüler oluşturdu.

BAŞKAN GENÇ DE İZLEDİ...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç de Hasan Doğan Spor Salonu'ndaki maçı izledi. Başkan Genç mücadele öncesi görüştüğü Orduspor yetkililerine de ligde başarı diledi.

HAKEMLER SAMSUN'DAN...

Karşılaşmanın teknik komiserliğini Samsun bölgesinde Erhan Elbir yaparken, mücadeleyi de yine Samsunlu Nihat Çetin, Mustafa Albayrak ve Emircan Özkan üçlüsü yönetti.

SELÇUK KAYA