Teknik Direktör Osman Özköylü'ye edilen küfür ve hakaretlere daha fazla dayanamayan Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, yaşananları bitirmeleri için Gaziantepli yöneticilere yöneldi. Ancak yöneticiler durumu bitirmek yerine daha da ateşledi

HAKARET VE TEHDİT
Büyükşehir Gaziantepspor'un protokol tribününde Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu'ya saldırılmasının yankıları sürüyor. Maç boyunca Samsunspor yedek kulübesi arkasındaki 50 kişilik grubun sürekli Teknik Direktör Osman Özköylü'ye küfürler etmesine ve bir de Özköylü'nün tribüne gönderilmesine iyice sinirlenen Başkan Erkurt Tutu, yaşananlara müdahale etmek istedi. Ancak bu sırada protokolde bulunan Büyükşehir Gaziantepsporlu yöneticiler, Başkan Erkurt Tutu'ya ağza alınmayacak hakaretlerde ve tehditlerde bulundu.

BAŞKANI TANIMAMIŞLAR
Başkan Tutu'nun, "Adam tutup hocaya küfür ettiriyorsunuz. Yakışıyor mu" çıkışından sonra tribündeki taraftarlar Başkan Tutu'yu darp etmek istese de, sivil polisler hemen olayları yatıştırdı. Başkan Tutu ve tribündeki Samsunsporlular, apar topar sahaya indirilip, çıkış tüneline alındı. Başkan Tutu'nun yakın çevresine, "Hocamıza olanlardan sonra, bu durumu bitirmelerini istedim. Bana şerefsiz dediler, tehdit ettiler. Maç sonunda da beni tanımadıklarını ve Samsunspor Başkanı olduğumu bilmedikleri için öyle davrandıklarını söylediler" dediği öğrenildi.

Selçuk KAYA