Türk basketbolunun en değerli isimlerinden olan Mehmet Can Öztürk'ün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumması sevenlerini yasa boğdu. Acı haberi Galatasaray ile oynanan maçta alan Canik Belediyesporlu basketbolcular gözyaşlarını tutamazken, mücadele yarıda bırakıldı.

Galatasaray ile oynanan mücadelenin devre arasında gelen vefat haberi sonrasında Canikli basketbolcuların üzgün görüntülerini paylaşan Hürriyet Spor Servisi ise skandal bir başlığa imza attı. Mehmet Can Öztürk gibi değerli bir ismin vefat haberini, Canikli sporcu Misura'nın ağlarken çekilmiş fotoğrafını kullanarak 'Akdeniz güzelini yasa boğan ölüm' başlığıyla veren Hürriyet Spor, birçok kesimden tepki almayı başardı. Gelen tepkiler üzerine atılan başlık ve tweet silinirken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç 'Bu nasıl habercilik anlayışı?' diyerek Hürriyet Spor'a sert tepki gösterdi.

Kulübün sosyal medya hesabından da, 'Türk basketbolunun çok değerli bir antrenörü vefat ediyor sizin attığınız başlığa bak. Edep ya hu!' ifadeleri kullanıldı. Canik Belediyespor sosyal medya hesabının yaptığı bu paylaşım, Twitter'da binlerce kez paylaşıldı.