Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, memleketi Adana'da toprağa verildi. Ceyhan Spor Salonu'ndaki törende gözyaşları sel olurken, Öztürk son yolculuğuna dualarla uğurlandı

GÖNÜLLERE TAHT KURDU

Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk'ü kaybettik
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, 8 Ekim'de Adana'da MBK Doğuş Hastanesi ile oynanan hazırlık maçında fenalaşmıştı. 9 Ekim gecesinde ameliyata alınan ve önceki güne kadar tedavisine devam edilen Öztürk'ün vefat haberi tüm basketbol camiasını yasa boğmuştu. 43 yaşında hayata gözlerini yuman Öztürk'ün cenazesi dün toprağa verildi. İlk olarak Öztürk'ün Türk bayrağına sarılı taburu Ceyhan Spor Salonu'na getirildi ve burada tören düzenlendi. Törende konuşma yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Öztürk'ün beyefendi kişiliği ve yardımseverliğiyle gönüllerinde taht kurduğunu ifade etti.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Ceyhan Spor Salonu'ndaki törende Canik Belediyesporlu oyuncular, Öztürk'ün yakınları, basketbol camiasından isimlerin gözyaşları sel oldu. Bu törenin ardından Öztürk'ün taburu Buğday Camii'ne getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından Öztürk'ün cenazesi Ceyhan Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kariyeri boyunca Beşiktaş, Orduspor, Edirne Belediyesi Edirnespor ve Samsun Canik Belediyespor'u çalıştıran Öztürk için Adana'da düzenlenen törenlere Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Alican Usta, Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak, kulüp oyuncuları, altyapı antrenörleri, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen basketbol adamları ve sporcular katıldı.