Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, yıldızlarda dünya ve avrupa üçüncüsü olan ilçe güreşcilerinden Dağukan Kalaycı'yı cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

İKİ ŞAMPİYONADA MADALYA

Alaçamlı güreşci Doğukan Kalaycı 19-24 Temmuz'da İsveç'in Stockholm kentindeki Yıldızlar Serbest Stil Avrupa Şampiyonasında ve 13-18 Eylülde de Gürcistan'ın Tiflis şehrindeki Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonasında bronz madalya kazandı. İlçenin adını dünya ve avrupa şampiyonasında duyurup her iki şampiyonada da bronz madalya kazanan sporcusu Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLECEK

Alaçam Belediyesi olarak tüm dallardaki sporcuları ödüllendirme kararı aldıklarını belirten Belediye Başkanı Hadi Uyar, "Alaçam Belediyesi olarak çalışkan ve gayretli sporcularımızı destekliyoruz. Spor yaşamının henüz başlarında olan bir sporcu için kazandığı başarıların takdir görmesi ve onura edilmesi, onun gelecekteki spor yaşantısındaki motivasyonu ve gelecekte kazanacağı başarılar açısından büyük önem taşıyor. Amacımız başarılı sporcularımızı teşvik etmek ve diğer sporcularımızı ise gayrete sevk ederek, onların da başarılı olmalarını sağlamaktır" dedi.