Afyon mesaisi

Haftayı yenilgiyle kapatan Orduspor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup 8. hafta mücadelesinde Afjet Afyonspor'a konuk olacak. Mor- Beyazlılar bu maç hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, hedef kazanarak Düzyurt yenilgisini telafi etmek.

Hedef 2'de 2

Giresunspor Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, üst üste iki maçlarını iç sahada oynayacaklarını hatırlattı. Özkul, "Önümüzde Boluspor ve Göztepe maçları var. İki karşılaşmayı da sahamızda oynayacağız. Bu iki müsabakadan altı puan alarak puanımızı 17'ye çıkartmak arzusundayız" dedi.

Son dakika takımı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kaderlerinin hep son dakikalarda çizildiğini söyledi. Karaman, "Geçen hafta Beşiktaş maçında 90+3'de yediğimiz golle yenildik, 1 puan kaybettik. Antalya önünde de 90+2'de gol atarak 1 puan kazandık. Bundan sonraki maçlarda hücum hattını daha geliş ve güçlü tutacağız" dedi.

Bir ayrılık daha

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Mustafa Ceviz'le yollarını ayıran Tokatspor'da bir görevden alma daha yaşandı. Başkan Şadi İşeri, kulübün Genel Menajer Aytunç Bozkurt'la da anlaşarak yollarını ayırdıklarını ifade etti. İşeri, yeni teknik direktör Taşkın Güngör ile bugün yarın resmi sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Hücum emri

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersul Yanal, çok fazla gol kaçıran takımda forvet hattını özel olarak çalıştıracak. Son oynanan Akhisar Belediyespor maçında bir çok gol şansını değerlendimeyen Bordo- Mavililer'de Yanal, hafta boyunca çalışmalarda bu sorunu çözmek istiyor.

Kendi kanatlarıyla uçacak

Beşiktaş ile Türk Hava Yolları, Futbol takımının havayolu ulaşım sponsorluğu hususunda üç yıllık anlaşma imzaladı. Siyah- Beyazlılara özel olarak tasarlanan ve Beşiktaş amblemleriyle giydirilen uçakla, futbol takımı dün Şampiyonlar Ligi 3. maçı için İtalya'nın Napoli kentine uçtu.

Başkan sahaya indi

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında perşembe günü deplasmanda İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanın bir bölümünü Başkan Aziz Yıldırım'ın da takip ettiği bildirildi.

Rekor hazırlığı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında TT Arena'da oynanacak Trbzon maçında sezonun seyirci rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Maç için şu ana kadar 32 bin biletin satıldığı ve maç günü sayının 50 bini bulması bekleniyor. Bu sezon Galatasaray'ın Beşiktaş'la oynadığı lig ve Süper Kupa maçı en çok izlenen iki maç konumunda.

Mersin ligde kalacak

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, takımın ligden düşmeyeceğini vurgulayarak, "Hiç kimse merak etmesin, biz kaybettiğimiz maçların telafisini yapacağız. Bu takım bu ligde kalacaktır, kimse korkmasın. Ancak biraz sabır istiyoruz. " şeklinde konuştu.

Boluspor şirketleşmek zorunda

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, şirketleşme ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, 'Boluspor Kulübü A.Ş. olmak zorunda. Bunun için de gelecek hafta TFF Başkanımız Yıldırım Demirören'le bir görüşme yaparak konu hakkında bilgi alacağız. Amacımız Boluspor'u borsaya sokmak istiyoruz." dedi.

Buz gibi ciddiyet uyarısı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, ligde herkesin herkesi yenebildiğini belirterek, "Futbolcularıma 'Manisaspor maçını ciddiye alalım ve iyi çalışalım sonra da inşallah Allah galibiyetimizi verir' dedim. Ancak iyi hazırlanarak ve rakipleri ciddiye alarak, maç maç gidersek başarılı olabiliriz' dedi.

Es-Es Göz-Göz'e hazırlanıyor

Eskişehirspor'da Göztepe maçının hazırlıkları başladı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Teknik Direktör Alpay Özalan yönetiminde yaklaşık 70 dakika süren antrenman, pas çalışmasının ardından aerobik koşu ile son buldu.