Saray ilçesinde yapılan ziyaretler kapsamında AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel'e, İl Başkan Yardımcıları Mithat Seda, Sevilay Bozdoğan, Hakan Özgül, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Çorbacı, Murat Özaydın, Ümit Süthan, Saniye Tozar, Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.
İlk olarak AK Parti Saray İlçe Teşkilatı binasında, partililerle biraraya gelen Yüksel ve beraberindeki heyet, ardından Saray Kaymakamı Alp Arslan'ı makamında ziyaret etti.
Bu ziyaretin ardından Saray Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkan Mustafa Bilecen'i ziyaret eden Yüksel ve beraberindekiler, Başkan Bilecen'den Saray bölgesindeki çiftçilerin genel durumları hakkında bilgiler aldı ve Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in çiftçilere verdiği müjdelerle ilgili açıklamalarda bulundu.
Ardından Saray'a bağlı mahalle ziyaretlerine başlayan Yüksel ve beraberindeki heyet, ilk olarak Küçük Yoncalı ve Safaalan mahallelerini ziyaret ederek, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla biraraya geldi. Dilek ve temennilerde bulunan kişileri tek tek dinleyen Yüksel çözüm noktasında yardımcı olmaya çalıştı. Safaalan'da mantar toplayan işçilerle de görüşen Cüneyt Yüksel, bölgeye özel mantar hakkında bilgiler aldı.
Öğle yemeğinde bölgenin mahalle muhtarları ile biraraya gelen Cüneyt Yüksel, öncelikle tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayarak, mahallelerdeki istek ve talepler konusunda muhtarları dinledi.
Yaptığı ziyaretlerde sivil toplum kuruluşlarına da yer veren Cüneyt Yüksel ve beraberindeki heyet, Esnaf Kefalet Odası, Tarım Kredi Kooperatifi ve Pancar Tarım Kooperatifi'ni de ziyaret ederek çalışmaları konusunda bilgiler aldı.
Saray yeni devlet hastanesine kavuşuyor
Saray ilçesinde yapımında sona gelinen yeni devlet hastanesinde incelemelerde bulunan Cüneyt Yüksel, hastane odalarını, ameliyathane ve acil servislerini gezerek eksiklikler konusunda bilgi aldı. Eksikliklerin çok kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını belirten Yüksel, hastanenin Ekim ayı içerisinde hizmete açılacağı müjdesini verdi.
Hastane incelemesinin ardından teşkilat binasına geçmek için yola çıkan Cüneyt Yüksel, belediye yol çalışmaları sebebiyle kapanan ve tarla gibi olan yollardan teşkilat binasına gitmekte zorlandı. Aracını uzak bir noktada bırakıp yürüyerek parti binasına geldiği sırada 'Saray'ın ortasında tarlada yürüyoruz, her yer dize kadar çamur' diyerek, belediye yönetimini eleştirdi.
Parti binasında ilçe yönetim kurulu toplantısı ve mahalle başkanları toplantısı gerçekleştiren Cüneyt Yüksel, sabah erken saatlerde başladığı Saray ziyaretleri programını tamamladı.

AK Parti İl Başkanı Yüksel’in ilçe ziyaretleri


TEKİRDAĞ haberleri