Sahil Sosyal Tesislerinde yapılan toplantının Divan Başkanlığını parti kurucularından Saadettin Gündüz üstlendi. Ak Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer verdiği mesajlarda Plevne Orta Okulunun en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. İlçedeki doğal gaz, kanalizasyon, belde yatırımları gibi pek çok projeye değinen Özer, ilçe dadına mega projenin '1915 Çanakkale Şehitleri Boğaz Köprüsü' olduğunun da altını çizdi.
Hedeflerinin millete hizmet olduğunu yineleyen Özer, ' Bu toplantılarda öncelikle bu partiye gönül veren arkadaşlarımızı bilgilendirmiş oluyoruz. Biz bu hizmetleri her kesime anlatamıyoruz. Sizler bulunduğunuz çevrede bu yatırımları en güzel şekilde anlatıp halkımızı bilgilendiriyorsunuz. Bu açıdan da bu danışma meclis toplantıları önemli' dedi.
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, yapılan yatırımlardan bahsederek, ' Bu işlerin üstesinden gelmek zor. Önceki dönem belediyesine bakın. Proje hazırlanmış ihale olmuş, sonunda ne olmuş biliyor musunuz? Mahkemelik olmuşlar. Bu işler öyle kolay değil. Sizler en iyisine layıksınız. Bu çalışmalar sona erdiğinde her vatandaşımız tozdan topraktan kurtulmuş olacak. Lapseki'yi hak ettiği değere ulaştırmak için çalışıyoruz' diye konuştu.
Belde belediye başkanlarının da söz aldığı oturum soru ve görüşlerin alınmasıyla son buldu.

Lapseki AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı


ÇANAKKALE haberleri