Nilüfer'in izinden giden 52 yaşındaki Sertab Erener, evlat edinmek için gerekli incelemeleri başlatıp, evlatlık çocuk almak istediğini belirtti.

Geçtiğimiz yaz müzisyen Emre Kula ile sürpriz bir şekilde evlenme kararı alan Sertab Erener, yine radikal bir karar alarak gündeme oturdu. Demir Demirkan'la 18 yıllık beraberliği bittikten kısa bir süre sonra nikah masasına oturan 52 yaşındaki sanatçı, evlatlık edinmek istediğini açıkladı.

Ünlü Çiftin Ailesi Genişliyor

Demir Demirkan'la yaşadığı ilişki döneminde de evlat edinmek isteyen Sertab Erener, yıllar önce bir kez başvuruda bulunmuş ancak amacına ulaşamamıştı. Şimdi ise evli olduğu için evlatlık edinme işlemlerinin daha hızlı ilerleyeceğini öğrenen ünlü sanatçının, kimsesiz bir bebeği evlat edinip annelik duygusunu tatmak istediği konuşuluyor. Sertab Erener, kendisinden 20 yaş küçük Emre Kula ile geçtiğimiz yaz Seferihisar'da evlenmişti.

Sertab Erener, daha önce bir röportajında 'evlat edinme' ile ilgili şöyle demişti: "30-35 yaşlarında hormonal olarak 'Ben bir doğurayım, çocuğum olsun' isteği çok fazla oluyor. Ancak 35'ten sonra bu iç ses, gittikçe körelmeye ve yok olmaya başlıyor. Milyonlarca çocuk var. Bütün çocuklar bizim, ille bizim doğurduğumuz değil.''