Balıkesirspor'da icra şoku yaşanıyor. Yıllarca Balıkesirspor formasını giyen 'Koca Pabuç' lakaplı Ali Öztürk'ün avukatları ve icra memurları Balıkesirspor tesislerine gelerek icra işlemi yapmak istedi. Kulüp yönetimi ile masaya oturan görevliler borcun acilen ödenmesi konusunda taahhütte bulunan yönetim kurulu üyeleri ile anlaştı. Yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ali Öztürk ise yaşanan olaylara açıklık getirdi.

'Takımdan ayrılmak istemedim'

Ali Öztürk, kulübün devre arasında takımdan ayrılmak istediğine yönelik açıklama yaptığını oysa kendisinin hiç bir zaman takımdan ayrılmak istemediğini söyledi. Öztürk, 'Devre arasında takımdan ayrılmak istediğimle alakalı kulübüm açıklama yaptı. İşin aslı ben hiç bir zaman kulübümden ayrılmak istemedim. Hocamız Fikret Yılmaz beni takımda düşünmediğini yönetime iletmiş, bunu bana kulüp bana iletti. Bende 'ben çalışırım, çabalarım hocamızın gözüne girmeye çalışırım' dememe rağmen kesinlikle hiçbir şekilde kadroda düşünülmediğim bana aktarıldı. Kulübümde uzun zamandır para almadığımdan dolayı birikmiş alacaklarım üzerinden pazarlık kısmına geçildi. Ben en son 320 bin TL'lik alacağımın 120 bin liralık kısmını bırakmaya razı oldum. Bu önerim kabul edilmedi görüşmeler tıkandı. Alt yapıyla antremanlara başladım. Kulübüm 25 kişilik yeni kadroda bana yer vermemiş. Yer dolu olduğundan değil çünkü ilk yarı sakatlanan ve sahalara o sezon dönmemesi kesinleşen Yago kadrodaydı ve süreç bu şekilde devam etti' dedi.

'Düğünüm vardı para istedim'

Balıkesirspor forması ile gol krallığı da yaşayan Ali Öztürk, düğününde dahi kulübün maddi anlamda kendisine yardımcı olmadığını söyledi. Öztürk, 'Beni en çok kıran konu düğünüme 1 ay kala elim sıkışmıştı. Kulübümden beni bu sıkışıklığımı gidermeleri için 30 40 bin tl istedim. Hemde 3 4 kere kapılarını çaldım aradım ama bu sıkıntımı bile gidermeme yardımcı olmadı Allah şahidimdir. Sonrasında 320 bin yerine 200 bin tl verelim her ay 30 40 helalleşelim dediler. Bende kulübümle sorun yaşamak istemiyordum. Ev aldım, borçlarım var siz bana kendi durumunuza göre yapılandırın, benim kabulümdür dememe ragmen ya 200 bin lira, ya da yok dediler ve anlaşma olmadı. İş avukata devredildi avukatla yapılan anlaşma geregi. Her ay 30 bin tl ödeme yapılmasına karar verildi ama düzenli bir ay yatırlıdı. Her gelen ay öncesi kıramayacağım kişiler vasıtasıyla bana 'idare etsin bu ayda' denildi. Ben kaç aydır idare ediyorum. 3 kez avukatlar yeni protokol yapmak zorunda kaldı. Ben kulubüme haciz yollamadım bilhassa hacizden engelledim' dedi.

Golcü Ali Öztürk, Balıkesirspor forması ile amatör kümede, 3. lig, 2. lig, 1. lig ve Süper Lig'de gol sevinci yaşayan tek futbolcu olarak kulüp tarihine geçmişti.

BALIKESİR haberleri