Yenilginin mazereti olamaz

Bölgesel Amatör Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan Çarşambaspor'da Başkan Turan Bilgin, iç saha yenilgilerinin mazereti olamayacağını belirterek, milyonluk takım iddialarına sert tepki gösterdi.

ELEŞTİRİLERE YANIT

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor'un Başkanı Turan Bilgin, milyonluk takım iddialarıyla yönetim kurulunun itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını ifade ederek, "Kasıtlı olarak çıkartılan milyonluk takım algısı kesinlikle asılsızdır. 11 futbolcumuz asgari ücret altında ve 10 futbolcumuzda asgari ücretin iki katının altında bir transfer ücretiyle oynamaktadır. Çarşambaspor 542 bin lira maliyetle oluşturulmuş takımdır. " dedi.

MAZERET OLAMAZ

Ligde özellikle iç sahada alınan mağlubiyetlerin asla ve asla mazereti olmayacağını belirten Bilgin, "Çarşambaspor, Çarşamba halkınındır. Bizlerin düşüncesinde kamu malı yetim hakkıdır. Çarşambaspor, kişilerin egosu, rant kapısı, gövde gösterisi ve reklam yaptığı alan değildir. Taraftarımız hiç merak etmesin ve destek vermeye devam etsin. En kısa sürede özlenen beklenen seviyeye geleceğiz." diye konuştu.

Tugay BAŞSAN