Tek yol galibiyet

Lide 7. haftada Orduspor deplasmanda bugün Afjet Afyonspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 15.00'da başlayacak mücadeleden mor-beyazlı ekip galip ayrılıp geçtiğimiz hafta alınan Düzyurtspor yenilgisini unutmak istiyor.

Hedef 14 puan

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, içeride oynadıkları üç maçı kazandıklarını hatırlatarak, dördüncü karşılaşmayı da galip bitirmek istediklerini söyledi. Kaplan, 'Oyuncularıma güveniyorum. Bizim oyun anlayışımız birlik, beraberlik, sevgi ve saygı üzerine. Taraftarımızın bize verdiği destekle Boluspor maçını kazanıp 14 puana ulaşmayı hedefliyoruz.

Kazanan biz olacağız

Ligde 8. hafta maçında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman, Gençlerbirliği'ni yenip 3 puanın sahibi olmak istediklerini söyledi.

Turhal hazırlığı sürüyor

Yeni Amasyaspor Bölgesel Amatör Ligde haftasonu oynayacağı Turhalspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde yenilgisiz ileryeyen Yeşil-Beyazlı ekip Turhalspor'u da devirmenin planlarını yapıyor.

İşte centilmenlik bu

Adana Demirspor, 2008-2009 sezonunda transfer ettiği 3 futbolcunun 850 bin avroluk bonservis borcunu ödeyemezse önce 6 puanı silinecek sonra da küme düşürülecek olan Kocaelispor'a maddi destekte bulunacak.

İyi bir çıkış yakaladık

Lig'in lideri Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Sinan Özkan, ligde yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi. Sinan, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda 2-1 galibiyetle ayrıldıkları Şanlıurfaspor maçında iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

Sözeri dönemi başladı

Ümraniyespor, teknik direktör Ahmet Taşyürek ile yollarını ayırarak, Erkan Sözeri ile anlaştı. İstanbul ekibi, yeni teknik direktörü Erkan Sözeri ile resmi sözleşmeyi imzaladı. İstanbul temsilcisi, cumartesi günü oynanacak 8. hafta mücadelesinde deplasmanda, 5 puanı bulunan Bandırmaspor'a konuk olacak.

Eskişehir maçını kazanmak istiyoruz

Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, "Eskişehirspor maçını kazanmak istiyoruz, bunun için elimizden geleni yapacağız. Ruhumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor" dedi.

Fenerbahçe şeytan avında

Manchester United ile UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda karşılaşacak Fenerbahçe, turnuvadaki 45. maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, organizasyonda bugüne kadar yaptığı 44 maçta 24 galibiyet elde ederken, 13 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. Old Trafford Stadı'nda oynanacak maç 22.05'te başlayacak.

Galatasaray'ın değişmezleri

Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink, kadrodaki istikrarıyla dikkati çekti. Riekerink, ligin ilk 7 haftasındaki maçların tamamında 5 oyuncusunu kaleci Fernando Muslera ile Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole ve Tolga Ciğerci'yi 7 müsabakada da ilk 11'de başlatıp, oyundan hiç almadı.

Beşiktaş'ı reddetti

Beşiktaş'ın transfer döneminde ilgilendiği iddia edilen Vedran Corluka, Avrupa'dan bazı teklifler aldığını ancak kabul etmediğini açıkladı. 30 yaşındaki Hırvat stoper, "EURO2016 Avrupa şampiyonası'ndan sonra teklifler oldu. Gördüğünüz gibi hala Lokomotiv Moskova'dayım" dedi.

Yanal'ın fırsat planı

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın, takımının içinde bulunduğu olumsuzluklara rağmen Galatasaray maçını fırsata çevirmeyi planladığı öğrenildi. Akhisar Belediyespor maçının özellikle ikinci yarısında ortaya konan oyundan memnun kalan tecrübeli teknik adamın, Galatasaray maçında da sahada mücadeleci bir takım görmek istediği ifade edildidi.