20 Ekim 2016 burç yorumları

KOÇ
Bütün gün bol bol konuşmaya ve iletişime odaklanacaksınız. Hedef odaklıyız, müthiş bir disiplinle çalışıyoruz. Gücümüz ve enerjimiz yerinde... Öte yandan çekin ve güven kaybı içindeyiz. Daha pozitif olmak için sakin olmalıyız.

BOĞA
Şu günlerde size yöneltilen tebessümlere dikkat etmelisiniz. İşinize çokmak sokmak isteyenler olabilir. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

İKİZLER
İşlerimizde hedef odaklıyız, müthiş bir disiplinle çalışıyoruz. Sizi mükemmel kılan ve kazanmanızı sağlayan da bu zaten. Ve simanız aranan yüzler arasında birinci sırada. Tabi bu durum aileniz ve eşinizide son derece mutlu ediyor

YENGEÇ
Mutluluğunuzu biraz da geniş yürekli, özgür bakışlı oluşunuza borçlusunuz. Belleğiniz çok güçlü. Yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz. Bazıları için, kinci olarak tanınsanız bile, siz kendinize toz kondurmuyorsunuz.

ASLAN
Doğuştan lider bir yapınız var. Buyurgan yapınız yüzünden, çoğu kez yanlış anlaşılıyorsunuz. Yeteneklerinizi sizin kadar beceriklice sergileyen çok az kişi bulunur. Sevdiğinizin fikirlerine de önem veriyor, doğan sonuçlara bayılıyorsunuz.

BAŞAK
Yaşamda belirli kuralları olan insanlardansınız. Ayrıntılar sizin için çok önemli. Zor arkadaş seçiyor zor sevgili buluyorsunuz. Ama unutmaın fazla naz aşk usandırır demişler.. Biraz yavaşlayın ve olumlu ve güzel kararlar verin.

TERAZİ
Siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Siz duygu insanısınız. Geçmişi unutmaya çalıştıkça, anılara daha çok çekildiğinizi hissediyorsunuz. Biraz da sağlığınızı düşünün.

AKREP
Hiç kimse sizi tam anlamıyla anlayamıyor. Yaşamda hiç bir şeyi yarım bırakmayı sevmiyorsunuz. Kızdığınız zaman ise, öfkenize hiç kimse dur diyemiyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

YAY
Hep başkalarını düşünüyorsunuz. İradenizi kullanmalısınız. Yaptığınız iyilikler bir anda yok olabilir. Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alıp anılarınız depreşebilir. Birçok mesele ile uğraşabilirsiniz. Akışta kalın ancak gerçekçi olun.

OĞLAK
Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu göremiyorsunuz. Bu tutucu davranışı biraz daha esnetebilirsek onun değerini daha da anlayabiliriz. Hiç beklemediğiniz anda, birisi kapınızı çalabilir.

KOVA
Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz. Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Şımartılmak hoşunuza gidiyor. Sizi sıkan konuları dostunuzla konuşup paylaşabilirsiniz. Gücümüz yerinde.

BALIK
Gizlilik size çok cazip geliyor. En basit şeyleri bile önemli hale getirmeyi seviyorsunuz. İş yaşantınızda ise gereksiz mesafeler var. Fark edilmemek en büyük sorununuz. Bugün ailevi konular sizi biraz fazla oyalayabilir.