Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, toplantıda yaptığı konuşmada, Ak Parti hükümeti tarafından ilan edilen 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde Odunpazarı'nın değerli muhtarlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doğan, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi muhtarlarımız bulundukları mahallelerin liderleridir. Mahallelerimizdeki sorunların çözümlerinde her zaman diyalog içinde olduğumuz muhtarlarımız ile bundan sonraki süreçte de daha güçlü bir şekilde halka hizmet, Hakk'a hizmet düsturu ile çalışmaya devam edeceğiz' dedi.
Doğan, millete hizmet etmek için görevlerini en iyi şekilde ve fedakarca yerine getiren değerli muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayarak, 'Ve 15 Temmuz darbe girişiminde vatanı uğruna canlarını feda ederek şehit olan muhtarlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Bu istikbal ve istiklal mücadelemize hep birlikte devam edeceğiz ve ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmalarımızı sürdüreceğiz' şeklinde konuştu.
Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan İbiş de, tüm muhtarların muhtarların gününü kutlayarak: 'Öncelikle hükümetimize bize böyle bir gün verdiği için teşekkür ederiz. Ve bugün de bizleri unutmayarak burada bir araya getiren ilçe başkanımıza şükranlarımızı sunarız. Bizler millete hizmet etmeyi kendine görev edinen bir mesleğin mensuplarıyız. Bize verilen ve verilecek olan haklardan dolayı geleceğimiz adına umutluyuz. Ayrıca muhtarlarımıza nikah kıyma yetkisinin verilecek olması da bizi ziyadesiyle memnun etti' dedi.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen program, muhtarların talep ve şikayetlerini söylemesi ve karşılıklı istişarelerle sona erdi.

Ak Parti muhtarlarla bir araya geldi


ESKİŞEHİR haberleri