Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ve Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Denizli Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Uğur Erdoğan'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ve Çivril AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Celep'in hazır bulunduğu ziyarette ise Başkan Güven, Başkan Erdoğan'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak 'Odada başarılı faaliyetlere imza atacağınıza inancım tamdır.' dedi.
Başkan Uğur Erdoğan, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Denizli için ortak hareket etmenin önemli olduğunu, bu kapsamda belediyeler ile de ortak çalışmalar yürütmeye hazır olduklarını söyledi.
Öte Başkan Erdoğan'a 'hayırlı olsun' ziyaretleri kapsamında Denizli Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Çelikkol, Başkan Erdoğan'a yeni görevinde başarılar dileyerek, birlikte önemli çalışmalara imza atabileceklerini söyledi.

DTO Başkanı Erdoğan’a ziyaretler devam ediyor


DENİZLİ haberleri